Sinedie 2007

sinedieDe la DO Bullas, ha arribat a les nostres mans un interessant descobriment, anomenat Sinedie, fruit d’un jove celler familiar, que elabora vi en una zona climatològicament difícil, però que una vegada mes, es demostra que, amb tecnologia i sobretot, amb ganes de fer les coses bé, es poden elaborar bons vins a tot arreu. I aquest vi n’és un clar exemple.

El propietari del celler, format en el sector farmacèutic, ha aplicat els seus coneixements a la hora de tecnificar el celler, aconseguint acurades extraccions de color i aroma, amb un control de temperatura de fermentació de precisió inaudita. Celler dissenyat i construït per treballar amb gravetat, per a tal de respectar al màxim la integritat del raïm, evitant l’ús de bombes, i aconseguint un edifici i un treball de celler energèticament més sostenible.
Tots els processos son dins d’una agricultura ecològica.
A la vinya, en dies d’extrema temperatura, col·loquen sobre els ceps una malla ombrejadora, per a que el cep i el raïm no es cremi, reduint els dies d’aturada de fotosíntesis.
El vi.
Sinedie 2007, està fet amb un 90% de monastrell i un 10% de Shiraz, resultant un vi extremadament net, intens, elegant, d’extracció mesurada, taní fos i agradable de beure. Un descobriment, al que hem de seguir d’aprop.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content