Ron Festival a casa Fuster

ronfestivalAquest dijous s’ha celebrat a Casa Fuster a Barcelona, el Ron Festival, organitzat pels amics de http://www.whiskyclub.es/.
Aquesta ocasió es varen poder tastar els roms de Appleton Estate (Jamaica), Flor de Caña (Nicaragua), Ron Varadero (Cuba), Rum Hispaniola (República Dominicana), Santa Teresa (Venezuela), Matusalem (Republica Dominicana), elements eight (Carib), Ron Diplomatico (Venezuela), Ron Barceló (República Dominicana), i Ron Zacapa (Guatemala).
Vaig trobar interessants els roms de Flor de Caña, embotellat en 7, 12 i 18 anys, mostrant un nas ben diferenciat entre ells, que els feia originals.
La novetat del festival va ser elements eight, amb tres presentacions, Platinum, Gold i Spiced. A destacar el (e)8 Spiced, on s’han infusionat fins a 10 espècies i fruites diferents, aconseguint un nas delicat i complex.
Sens dubte però, el millor del saló, va ser Ron Zacapa, amb el seu Solera nº23 i el Zacapa XO. Destaquen per la profunditat del seu aroma, pel seu volum en boca, glicèrica, mineral, llarga… que et transporta a les muntanyes volcàniques i a la selva. Zacapa està considerat el millor rom del món. Una fama ben merescuda.

Versión Castellana
Este jueves se ha celebrado en Casa Fuster en Barcelona, el Ron Festival, organizado por los amigos de http://www.whiskyclub.es/. En esta ocasión se pudieron degustar los rones de Appleton Estate (Jamaica), Flor de Caña (Nicaragua), Ron Varadero (Cuba), Rum Hispaniola (República Dominicana), Santa Teresa (Venezuela), Matusalén (Republica Dominicana), elements eight ( Caribe), Ron Diplomatico (Venezuela), Ron Barceló (República Dominicana), y Ron Zacapa (Guatemala).Encontré interesantes los rones de Flor de Caña, embotellados en 7, 12 y 18 años, mostrando una nariz bien diferenciada entre ellos, que los hacía originales.La novedad del festival fue elementos eight, con tres presentaciones, Platinum, Gold y Spiced. A destacar el (e) 8 Spiced, donde se han infusionado hasta 10 especies y frutas distintas, consiguiendo una nariz delicada y compleja. Sin duda pero, lo mejor del salón, fue Ron Zacapa, con su Solera n º 23 y el Zacapa XO. Destacan por la profundidad de su aroma, por su volumen en boca, glicérica, mineral, larga … que te transporta a las montañas volcánicas y la selva. Zacapa está considerado el mejor ron del mundo. Una fama bien merecida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content