Saló Papilas gustativas

A l’hotel Catalonia Plaza s’ha fet el primer saló de la gent de papilas gustativas. Van reunir a una desena de cellers on van presentar els seus vins. Entre elles destacaria, per la seva personalitat, el vi blanc Blanctresc 2009, del celler Guspí, D.O Conca de Barberà, un cupatge de Macabeu, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Un altre celler a seguir pot ser el celler 12 lunas, on elaboren vins seguint el ensenyaments de l’agricultura biodinàmica. A destacar el seu vi blanc fet amb Chardonnay i Gewürztraminer força interessant, però amb uns negres als que el hi falta guanyar personalitat. El temps ho dirà.

annaqualityproducts Una novetat (almenys per a mi) que vaig descobrir en aquest saló, van ser les melmelades de raïm, que elabora l’empresa Anna quality products, amb més d’una vintena de varietats diferents.

Versión Castellana
En el hotel Catalonia Plaza se ha hecho el primer salón organizado por la gente de papilas gustativas. Reunieron una decena de bodegas donde presentaron sus vinos. Entre ellas destacaría, por su personalidad, el vino blanco Blanctresc 2009, de la bodega Guspí, DO Conca de Barberà, un coupage de Macabeo, Chardonnay y Sauvignon Blanc.
Otra bodega a seguir puede ser la bodega 12 lunas, donde elaboran vinos siguiendo las enseñanzas de la agricultura biodinámica. A destacar su vino blanco hecho con Chardonnay y Gewürztraminer, muy interesante, pero esta bodega cuenta de momento con unos tintos a los que les falta ganar personalidad. El tiempo lo dirá.
Una novedad (al menos para mí) que descubrí en este salón, fueron las mermeladas de uva, que elabora la empresa Anna quality products, con más de una veintena de variedades diferentes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content