DO Valdeorras a l’hotel Plaza

valdeorras

S’ha fet a l’hotel Plaza de BCN, el saló dels vins de la DO Valdeorras, on una quinzena de cellers presentaven els seus vins, blancs i negres, fets majoritàriament amb Godello pels vins blancs i amb Mencia pels negres.
Entre els vins exposats, destacaria els vins de la Bodegas Valdesil, amb els seus vins Montenovo, Valdesil, Pezas da Portela i Pedrouzos.
Son vins que destaquen pel seu volum en boca, pel seu perfum, i en la gamma alta el celler, per la seva mineralitat, untuositat i persistència.

Versión CastellanaSe ha hecho el hotel Plaza de Barcelona, el salón de los vinos de la DO Valdeorras, donde una quincena de bodegas presentaban sus vinos, blancos y negros, hechos mayoritariamente con Godello para los vinos blancos y con Mencia por los negros.
Entre los vinos expuestos, destacaría los vinos de la Bodegas Valdesil, con sus vinos Montenovo, Valdesil, Peza da Portela y Pedrouzos.
Son vinos que destacan por su volumen en boca, por su perfume, y en la gama alta la bodega, por su mineralidad, untuosidad y persistencia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content