tast de vins a domicili

catas%2Ba%2Bdomicilio

Una de les activitats que oferim a Vigood, són els tasts personalitzats a domicili. Aquests poden ser de vins, escumosos, cerveses, destil•lats, etc.
Aquest cap de setmana varem fet un tast a domicili, i aquest cop va ser una sessió d’iniciació al tast de vins, dedicada al vi negre. La sessió sol durar unes dues hores, on primer es fa una explicació amb suport visual (Power Point), i feta la teoria, es passa a la pràctica. En aquest cas s’explicà la vinificació del vi negre, i seguidament varem passar al tast de cinc vins negres diferents.
Varem començar amb un Jardin Rojo 2009, DO Rioja. Elaborat amb tempranillo, és un vi jove de caràcter fresc i fruita vermella àcida. Després un Finca Binigual 2007, DO Binisalem Mallorca, elaborat amb Mantonegro, Cabernet Sauvignon i Shiraz, vi potent, amb una grau alcohòlic marcat, i una expressió de fruita negra madura. Va seguir un Absum 2005, DO Somontano, elaborat amb tempranillo i merlot. Vi que es va mostrar tancat i amb una fusta torrada força present. Va seguir un Solanes 2004, DO Priorat, elaborat amb samsó i garnatxa, un vi amb expressió de terrer, mineral i concentració moderada, i varem acabar amb un Viña Ardanza Reserva Especial 2001, DO Rioja, elaborat amb tempranillo, un representant de la criança clàssica: fustes velles, taní suau i d’una certa elegància.
Acte seguit, sopàrem, que ja era tard i la gana era present a la cara de l’atenta concurrència.
Gràcies a tots per la vostra amabilitat, bones festes i fins la propera.

Versión Castellana
Una de las actividades que ofrecemos en Vigood, son las catas personalizados a domicilio. Estos pueden ser de vinos, espumosos, cervezas, destilados, etc.
Este fin de semana nos hecho una cata a domicilio, y esta vez fue una sesión de iniciación a la cata de vinos, dedicada al vino tinto. La sesión suele durar unas dos horas, donde primero se hace una explicación con apoyo visual (Power Point), y hecha la teoría, se pasa a la práctica. En este caso se explicó la vinificación del vino tinto, y seguidamente pasamos a la cata de cinco vinos tintos diferentes.
Empezamos con un Jardín Rojo 2009, DO Rioja. Elaborado con tempranillo, es un vino joven de carácter fresco y aromas de fruta roja ácida. Después un Finca Binigual 2007, DO Binisalem Mallorca, elaborado con Mantonegro, Cabernet Sauvignon y Shiraz, vino potente, con un grado alcohólico marcado, y una expresión de fruta negra madura. Siguió un Absum 2005, DO Somontano, elaborado con tempranillo y Merlot. Vino que se mostró cerrado y con una madera tostada muy presente. Siguió un Solanes 2004, DO Priorat, elaborado con cariñena y garnacha, un vino con expresión de terruño, mineral y concentración moderada, y acabamos con un Viña Ardanza Reserva Especial 2001, DO Rioja, elaborado con tempranillo, un representante de la crianza clásica: maderas viejas, tanino suave y de una cierta elegancia.
Acto seguido, cenamos, que ya era tarde y el hambre estaba presente en la cara de la atenta concurrencia.
Gracias a todos por vuestra amabilidad, buenas fiestas y hasta la próxima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content