100percentcork, no anem bé.

100 cork black

Els que hem coneixeu una mica, sabeu que soc un defensor dels vins de qualitat, siguin d’on siguin. I la qualitat d’un vi no te perquè veure’s determinada pel tipus de tap que s’ha utilitzat per tapar aquella ampolla. Els taps sintètics tenen el seu motiu, que és el d’eliminar el problema del TCA del suro.
La gent de 100percentcork han publicat aquest vídeo, que l’únic que fa, en la meva opinió, és desinformar i crec que degradar fins hi tot, al consumidor/consumidora.
Jutgeu vosaltres mateixos.
version castellana
Los que me conocéis un poco, sabéis que soy un defensor de los vinos de calidad, sean de donde sean. Y la calidad de un vino no tiene porque verse determinada por el tipo de tapón que se ha utilizado para tapar aquella botella. Los tapones sintéticos tienen su motivo, que es el de eliminar el problema del TCA del corcho.
La gente de 100percentcork han publicado este vídeo, que lo único que hace, en mi opinión, es desinformar y creo que degradar incluso, al consumidor / consumidora.
Juzgad vosotros mismos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content