4 de gener. Tast de vins solidari

Tast%2Bsolidari

Tast gratuït a canvi d’una joguina.
No volem que cap nen es quedi sense joguina, per això ens unim a la Campanya “Cap nen sense joguina” de Ràdio Barcelona.
L’acte consistirà en tastar 6 vins i caves del Penedès comentats per 3 sommeliers reconeguts. El tast és gratuït i a tots els que vulguin assistir-hi se’ls hi demanarà una joguina (nova o feta servir en bon estat).
La recollida de joguines i el tast es realitzarà el dia 4 de Gener a les 19:00h a Cal Figarot, al carrer General Prim 11, de Vilafranca del Penedès.
Us demanem la vostra col·laboració per gaudir dels vins del Penedès i per què els nens tinguin la seva joguina!
Places limitades, per confirmació cal enviar un correu a info@elsvinsdelpenedes.com amb el nom, telèfon de contacte i persones que hi assistiran o trucar al telèfon 93.817.04.82.

font : http://www.elsvinsdelpenedes.com

Versión castellana
Cata gratuita a cambio de un juguete.
No queremos que ningún niño se quede sin juguete, por eso nos unimos a la Campaña “Ningún niño sin juguete” de Radio Barcelona.
El acto consistirá en probar 6 vinos y cavas del Penedès comentados por 3 sommeliers reconocidos. La cata es gratuita y todos los que quieran asistir se les pedirá un juguete (nuevo o usado en buen estado).
La recogida de juguetes y la cata se realizará el día 4 de Enero a las 19:00 h en Cal Figarot, en la calle General Prim 11, de Vilafranca del Penedès.
Os pedimos vuestra colaboración para disfrutar de los vinos del Penedès y por qué los niños tengan su juguete!
Plazas limitadas, por confirmación hay que enviar un correo a info@elsvinsdelpenedes.com con el nombre, teléfono de contacto y personas que asistirán o llamar al teléfono 93.817.04.82.

fuente: http://www.elsvinsdelpenedes.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content