Vinya&Tast, a Vilanova i la Geltrú

Del 23 al 25 de Gener, tindrà lloc la fira professional enogastronòmica Vinya & Tast, a Vilanova i la Geltrú. Una fira que aposta per la qualitat i representativitat dels productes del territori català: vins, caves, formatges, olis, mel, embotits, xocolata, preparats… i que s’obra al visitant professional que cerca les propietats gastronòmiques del producte de proximitat. visiteu la seva web i podreu veure les activitats programades.
La fira té un caràcter professional ,però hi pot entrar tothom.
Versión Castellana
Del 23 al 25 de Enero, tendrá lugar la feria profesional enogastronómica Viña & Cata, en Vilanova i la Geltrú. Una feria que apuesta por la calidad y representatividad de los productos del territorio catalán: vinos, cavas, quesos, aceites, miel, embutidos, chocolate, preparados … y que se abre al visitante profesional que busca las propiedades gastronómicas del producto de proximidad. Visiten su web y podrán ver las actividades programadas.
La feria tiene un carácter profesional, pero puede entrar todo el mundo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content