The Glenrothes, presentació Brand Ambassador per BCN

El dijous 27 de gener, The Glenrothes, de la mà de la gent de Single Malt Club, va presentar a Barcelona la seva nova brand embassador, Carolina Gomez. Es van fer diferents tastos (per premsa, professionals, consumidors) en els que es van poder tastar diferents anyades dels seus whiskys.
The Glenrothes és un whisky de malta Escocès de la zona de Speyside, i podríem dir que és un whisky d’autor, ja que defuig del sistema tradicional d’envelliment d’altres maltes, que van en funció dels anys d’estada en bota, o sigui, 8 anys, 12 anys, 15 anys, 18 anys, etc. En el seu cas, ells fan whisky d’anyada (vintage). Concretament nosaltres varem tastar 1987, 1991,1988, i el seu Select Reserve que és el seu whisky base, enfocat potser a un consumidor més jove, i que ho pugui mesclar amb altres begudes. A l’etiqueta de l’ampolla hi trobem la data de destil•lació (anyada), data d’embotellat, i una petita nota de tast dels aromes que hi predominen. Dels Whiskys tastats, aquestes són les meves impressions:
The Glenrothes Select ReserveÉs un whisky més lleuger, fàcil de beure, amb un nas suau, floral i cítric.
The Glenrothes vintage 1998Whisky més madur, amb nas més potent, records de fruita pansificada i dolça (bota d’oloroso). Al final del tast però, ja havia perdut el seu caràcter en nas.
The Glenrothes vintage 1991Whisky de nas més discret que el 88, però més elegant, femení i fragant. Delicat.
The Glenrothes vintage 1987Whisky amb una sensació alcohòlica més elevada que en els altres, però la seva graduació és de 43% Vol, com en la resta de whiskys tastats. Records de botes de Jerez, botes de ranci tradicional, elegant i llarg.

En el tast disposàvem de diferents fruites per a poder tastar amb els destil•lats i veure’n les harmonies i els contrastos.
Interessant tast de Glenrothes. Si voleu estat al cas dels tastos que organitzen aquesta gent, trobareu més informació a Single Malt Club.
Versión CastellanaEl jueves 27 de enero, The Glenrothes, de la mano de la gente de Single Malt Club, presentó en Barcelona su nueva brand embassador, Carolina Gomez. Se hicieron diferentes catas (para prensa, profesionales, consumidores) en los que se pudieron probar diferentes añadas de sus whiskys.
The Glenrothes es un whisky de malta escocés de la zona de Speyside, y podríamos decir que es un whisky de autor, ya que huye del sistema tradicional de envejecimiento de otros maltas, que van en función de los años de estancia en barrica , o sea, 8,12, 15, 18 años, etc. En su caso, ellos hacen whisky de añada (vintage). Concretamente nosotros probamos 1987, 1991,1988, y su Select Reserve que es su whisky base, enfocado quizás a un consumidor más joven, y que se pueda mezclar con otras bebidas.
En la etiqueta de la botella se encuentra la fecha de destilación (Añada), fecha de embotellado, y una pequeña nota de cata de los aromas que predominan. De los whiskys que catamos, estas son mis impresiones.
The Glenrothes Select Reserve
Es un whisky más ligero, fácil de beber, con una nariz suave, floral y cítrico.
The Glenrothes vintage 1998Whisky más maduro, con nariz más potente, recuerdos de fruta pasificada y dulce (barrica de oloroso). Al final de las cata pero, ya había perdido su potencia en nariz.
The Glenrothes vintage 1991Whisky de nariz más discreto que el 88, pero más elegante, femenino y fragante. Delicado.
The Glenrothes vintage 1987Whisky con una sensación alcohólica más elevada que en los otros, pero su graduación es de 43% Vol., como en el resto de whiskys probados. Recuerdos de borricas de de Jerez, barricas de vino rancio tradicional, elegante y largo.
En la cata disponíamos de diferentes frutas para poder probar con los destilados y ver las armonías y los contrastes.
Interesante cata de Glenrothes. Si queréis estar al día de las presentaciones que efectúa este club, encontrareis mas info en Single Malt Club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content