San Cristoforo, presentació a BCN

S’ha presentat a Barcelona, al Celler de Gelida, els vins del Podere San Cristoforo, un celler Italià de la Toscana, sota Indicazione Geografica Maremma Toscana. La Maremma és la zona amb menys impacte turístic de la Toscana, mantenint un paisatge sense l’agressió de la construcció.
Aquest és un celler novell, de vinyes joves, dirigit per Lorenzo Zonin que treballa seguint l’agricultura biodinàmica, concentrat en les varietats Sangiovese i Petit Verdot.
L’anyada que hem tastat és la 2009. Els seus vins son nets, amb una marcada fruita vermella en un fons de licor, lleuger toc torrat de la bota, de bona acidesa, nets i fragants, amb un record de farmàcia, típic dels vins biodinàmics.
Vins:
Amaranto 2009, 100% Sangiovese, 5 mesos de fusta, Preu: 9.95 €
Carandelle 2009, 100% Sangiovese, 10 mesos de fusta, Preu:13.00 €
Podere San Cristoforo 2009, 100% Petit Verdot, 10 mesos de fusta, Preu: 22.85 €
Versión Castellana
Se ha presentado en Barcelona, el Celler de Gelida, los vinos de Podere San Cristoforo, una bodega Italiana de la Toscana, bajo la Indicazione Geografica Maremma Toscana. La Maremma es la zona con menos impacto turístico de la Toscana, manteniendo un paisaje sin la agresión de la construcción.
Esta es una bodega novel, de viñas jóvenes, dirigida por Lorenzo Zonin que trabaja siguiendo la agricultura biodinámica, concentrado en las variedades Sangiovese y Petit Verdot.
La cosecha que hemos probado es la 2009. Sus vinos son limpios, con una marcada fruta roja en un fondo de licor, ligero toque tostado de la barrica, de buena acidez, limpios y fragantes, con un recuerdo de farmacia, típico de los vinos biodinámicos.
Vinos:
Amaranto 2009, 100% Sangiovese, 5 meses de madera, Precio: 9.95 €
Carandelle 2009, 100% Sangiovese, 10 meses de madera, Precio: 13.00 €
Podere San Cristoforo 2009, 100% Petit Verdot, 10 meses barrica, Precio: € 22.85

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content