Tast de Garnatxa DO Campo de Borja

campo+de+borja2S’ha fet a Barcelona, a l’hotel Palace, la presentació de la DO Campo de Borja de la mà de Pancho Campo MW.

L’estiu passat ja es va fer una presentació d’aquesta DO a Barcelona. Aquella vegada, amb més expectació que aquesta, la gent hi va anar en massa.
L’entrada a la presentació va ser amb un vídeo de la zona, tenint com a protagonista un helicòpter, amb el que s’anava d’un celler a l’altre. La banda sonora del vídeo era un tema de Dire Straits a tot volum, seguit d’un tema de Duran Duran a tot drap. Quan m’estava punt de sagnar el timpà, van baixar el volum i van continuar la presentació dels vins i dels cellers de la zona.
El presentador prové del món de l’organització d’esdeveniments d’esport i de musica. I va dir que això ho volia fer notar en les seves presentacions de vi.
Seguidament es van tastar 12 vins de garnatxa, alguns d’ells monovarietals, de diferents indrets del món. Segons ell, el públic objectiu és EEUU i la Xina. I a l’home que s’ha de convèncer de que els vins són bons, és a en Robert Parker, ídol a EEUU i venerat a la Xina, que el tenen com a únic referent.
Els vins tastats foren:
Negre de negres 2008, DO Priorat
Cayus 2009, DO Campo de Borja
Berola de Borsao 2007, DO Campo de Borja
El terroir 2008, DO Navarra
Coto de Hayas Garnacha Centenaria 2009, DO Campo de Borja
3 picos borsao 2009, DO Campo de Borja
Tardieu Laurent c.especial 2008, Châteauneuf du Pape, França.
Alto Moncayo 2007, DO Campo de Borja.
Terrazas del Moncayo 2007, DO Campo de Borja.
Fagus 2008, DO Campo de Borja.
Clarendon Hills Romas Grenache 2005, McLaren Vale, Australia
Aquilon 2007, DO Campo de Borja.
Els vins de la zona, estan enfocats al mercat americà, fruita madura marcada, i una fusta nova amb torrats molt presents.
Per mi, els vins més interessants van ser el 3 picos de Borsao i el Clarendon Hills.
La presentació d’enguany em va estar millor que la de l’any passat, la vaig trobar més professional, però el que no entenc és l’elevat volum de la musica durant la presentació.
Deu ser que em faig gran.
Versión castellana
Se ha hecho en Barcelona, en el hotel Palace, la presentación de la DO Campo de Borja de la mano de Pancho Campo MW.
El verano pasado ya se hizo una presentación de esta DO en Barcelona. Aquella vez, con más expectación que esta, la gente acudió en masa.
La entrada a la presentación fue con un vídeo de la zona, teniendo como protagonista a un helicóptero, con el que se iba de una bodega otro. La banda sonora del vídeo era un tema de Dire Straits a todo volumen, seguido de un tema de Duran Duran a todo trapo. Cuando me estaba punto de sangrar el tímpano, bajaron el volumen y continuaron la presentación de los vinos y las bodegas de la zona. El presentador proviene del mundo de la organización de eventos de deporte y de música. Y dijo que eso lo quería hacer notar en sus presentaciones de vino.
Seguidamente se cataron 12 vinos de garnacha, algunos de ellos monovarietales, de diferentes lugares del mundo. Según él, el público objetivo de estos vinos es EEUU y China. Y al hombre que hay que convencer de que los vinos son buenos, es Robert Parker, ídolo en EEUU y venerado en China, que lo tienen como único referente.
Los vinos de la zona, están enfocados al mercado americano, fruta madura marcada, y una madera nueva con tostados muy presentes.
Para mí, los vinos más interessantes fueron el 3 picos de Borsao y el Clarendon Hills.
La presentación de fué mejor la del año pasado, la encontré más profesional, pero lo que no entiendo es el elevado volumen de la música durante la presentación.
Será que me hago mayor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content