Perelada Comercial, presentació a BCN

castillo+perelada

Aquesta setmana s’ha fet la presentació dels vins de Perelada Comercial, presentant els vins de Castillo de Perelada i els vins i destil·lats que tenen en distribució.

D’entre tots el cellers ( més de 30) destaco els següents:
Els vins de Domaine Weinbach, Alsàcia, França, amb els seus jocs d’acidesa, sucre i mineralitat.
Els vins de La chablisienne, Borgonya, França, amb un interessant Chablis 1er Cru Fourchaume 1994 Magnum, d’una agradable complexitat i vivesa.  
Els vins de Penfold’s, Austràlia, on destaco el seu RWT Shiraz 1999 de Barossa Valley.
El celler Cims de Porrera, DO Priorat, em va sorprendre amb un Cims de Porrera 1997 Doble Magnum, d’una vivesa desconcertant.
I dels vins de la casa, destaco la seva gamma alta, on el seu enòleg i director tècnic, Delfí Sanahuja, ens torna a sorprendre  amb un vi com el EX EX8 2006, un vi elaborat amb la Varietat Marselan, un creuament (híbrid) entre Cabernet Sauvignon i Garnatxa, oferint un vi immens, expressiu, seductor, fascinant. També destacable el EXEX7 2005 Monastrell 100%, i la garnatxa dolça amb un envelliment de 12 anys en bota.
Gran portafoli i bona ocasió per tastar coses interessants.
Versión Castellana.
Esta semana se ha hecho la presentación de los vinos de Perelada Comercial, presentando los vinos de Castillo de Perelada y los vinos y destilados que tienen en distribución.
De entre todas las bodegas (más de 30) destaco las siguientes:
Los vinos de Domaine Weinbach, Alsacia, Francia, con sus juegos de acidez, azúcar y mineralidad.
Los vinos de La chablisienne, Borgoña, Francia, con un interesante Chablis 1er Cru Fourchaume 1994 Magnum, de una agradable complejidad y viveza.
Los vinos de Penfold’s, Australia, donde destaco su RWT Shiraz 1999 de Barossa Valley.
La bodega Cims de Porrera, DO Priorat, me sorprendió con un Cims de Porrera 1997 Doble Magnum, de una viveza desconcertante.
Y los vinos de la casa, destaco su gama alta, donde su enólogo y director técnico, Delfí Sanahuja, nos vuelve a sorprender con un vino como el EX EX8 2006, un vino elaborado con la variedad Marselan, un cruce (híbrido) entre Cabernet Sauvignon y Garnacha, ofreciendo un vino inmenso, expresivo, seductor, fascinante.
También destacable el EX EX7 2005 Monastrell 100%, y la garnacha dulce con un envejecimiento de 12 años en barrica.
Gran portafolio y buena ocasión para probar cosas interesantes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content