vins de navarra

VINOS+de+navarra
S’ha fet a l’hotel Majestic de Barcelona la presentació dels vins de la DO Navarra, on han participat una vintena de cellers amb els seus vins. Destaco d’entre ells, els vins de bodegasValdorba. Un vins amb una presentació moderna, i sobretot, uns vins nets, expressius, equilibrats, on es veu un bon treball de vinya, i un encertat treball en celler, aplicant tecnologia, amb bon ús de la concentració i de treball en botes.
Un celler  que aporta la seva visió dels vins i del terrer, i que ofereix una alternativa diferenciada als vins de la zona. Destaco dels seus vins el Eolo garnacha, eolo rosado, i el eolo moscatel, un vi dolç d’elaboració particular i complicada. Un bon descobriment d’un celler nou.

eolo+garnachaeolo+rosado

Que no em a agradar del saló? Una senyora que va mangar tots els dossiers que va poder, entre ells, el meu. Hi ha gent molt miserable.

En un estand, el distribuïdor que atenia a la gent em pregunta si ens coneixem d’alguna cosa ( fa 10 anys que me’l trobo als tastos i presentacions que vaig, sobretot als més fashion, me l’he trobat de festa, me l’he trobat a Bordeus tastant primeurs, a cellers… i em pregunta si ens coneixem d’alguna cosa??) li vaig dir que no, que no és coneixiem. La gent està fatal.
Versión Castellana
Se ha hecho el hotel Majestic de Barcelona la presentación de los vinos de la DO Navarra, donde han participado una veintena de bodegas con sus vinos.
Destaco de entre ellos, los vinos de bodegasValdorba. Un vinos con una presentación moderna, y sobre todo, unos vinos limpios, expresivos, equilibrados, donde se ve un buen trabajo de viña, y un acertado trabajo en bodega, aplicando tecnología, con buen uso de la concentración y de trabajo en barricas.
Una bodega que aporta su visión de los vinos y del terruño, y que ofrece una alternativa diferenciada a los vinos de la zona. Destaco de sus vinos, el Eolo garnacha, Eolo Rosado, y el Eolo moscatel, un vino dulce de elaboración particular y complicada. Un buen descubrimiento de una nueva bodega.¿Que no me a gustó del salón? Una señora que robó todos los dossiers que pudo, entre ellos, el mío. Hay gente muy miserable.

En un stand, el distribuidor que atendía a la gente me pregunta si nos conocemos de algo (hace 10 años que me lo encuentro en catas y presentaciones que voy, sobre todo a las más fashion, me lo he encontrado de fiesta, me lo he encontrado en Burdeos catando primeurs, en bodegas … y me pregunta si nos conocemos de algo?)  le dije que no, que no nos conociamos. La gente está fatal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content