Cavas Nadal, festival gastronòmic

S’ha fet un altre any, la festa de caves Nadal, on es poden tastar els seus vins amb productes gastronòmics variats, ostres de Gouthier, carn de bou Angus de  J.Milà, el pa d’aigua de la flecaParés, les conserves d’Adolfo Sádaba (ventresca de tonyina, pebrots espàrregs i guatlla en escabetx), formatges de Maó, pernils ibèrics de Guadiala, fruites i hortalisses de Sergi Fruit, oli de Cocons, sal flor del delta, conserves l’espinaler,  postres de Casa Graupera, etc….

Un festival gastronòmic per gaudir i recordar.    

Versión Castellana

Se ha hecho otro año, la fiesta de cavas Nadal, donde se han podido  degustar sus vinos con productos gastronómicos variados, ostras de Gouthier, carne de buey Angus de J. Milà, el pan de agua de la panadería Parés, las conservas de Adolfo Sádaba (ventresca de atún, pimientos, espárragos y codorniz en escabeche), quesos de Mahón, jamones ibéricos de Guadiala, frutas y hortalizas de Sergi Fruits, aceite de Cocons, sal flor del delta, conservas de espinaler,  postres de Casa Graupera, etc.

Un festival gastronómico para disfrutar y recordar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content