Winetube, vins per un tub

winetube
L’empresa Winetube, creada el 2008, comercialitza vins amb envàs bag in box, com a alternativa a les ampolles, que consisteix en una bossa tancada i hermètica, amb una aixeta/dosificador, introduïda dins d’un tub. Segons els seus promotors, aquest envàs conserva el vi amb tots els seus atributs de qualitat, ja que la bossa es contrau a mesura que es va buidant, impedint el contacte del producte amb l’aire. Els propietaris de l’empresa procedeixen de dues famílies de viticultors de la comarca de l’Alt Camp; la vinya familiar compta amb 90 hectàrees i pertany a la DO Tarragona. Els vins que presenten al mercat són vins monovarietals de shiraz, Chardonnay, Tempranillo, merlot, i vi rosat, blanc i sangria.
La trajectòria exportadora de Wineintube es va iniciar el 2009, amb una facturació 221.360€, exportant a Bèlgica, França Alemanya i Luxemburg. L’any 2010 va tancar l’exercici amb una facturació de 416.430€, i obrint nous països com Itàlia, Àustria, Dinamarca, el Japó, la Xina, Suïssa, els Estats Units.
Font: Cupatges
Versión Castellana
La empresa Wineintube, creada en 2008, comercializa vinos en envase bag in box, como alternativa a las botellas, que consiste en una bolsa cerrada y hermética, con un grifo / dosificador, introducida dentro de un tubo. Según sus promotores, este envase conserva el vino con todos sus atributos de calidad, ya que la bolsa se contrae a medida que se va vaciando, impidiendo el contacto del producto con el aire. Los propietarios de la empresa proceden de dos familias de viticultores de la comarca del Alt Camp, la viña familiar cuenta con 90 hectáreas y pertenece a la DO Tarragona. Los vinos que presentan al mercado son vinos monovarietales de Shiraz, Chardonnay, Tempranillo, Merlot,  vino rosado, blanco y sangría.
La trayectoria exportadora de Wineintube se inició en 2009, con una facturación € 221,360, exportando a Bélgica, Francia Alemania y Luxemburgo. El año 2010 cerró el ejercicio con una facturación de € 416 430, y abriendo nuevos países como Italia, Austria, Dinamarca, Japón, China, Suiza, los Estados Unidos.
Fuente: Cupatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content