Curs de Formació a Maset del Lleó

maset+del+lleo+catas+a+domicilio
Hem fet un curs de formació per als treballadors del celler Maset del Lleó, situat a la Granada del Penedès. Gràcies a tots per la vostra assistència i atenció.

Vins i caves Maset del Lleó ha estat sempre una empresa pionera i referent de la venda directa al client en el sector vinícola.
Els orígens vinícoles de Maset del Lleó es remunten al 1777, quan les terres eren un feu de l’abadia de Montserrat i la família Massana, que ara n’és la propietària, havia de pagar tributs per treballar-les. Des d’aleshores, vuit generacions de la família Massana han estat vinculades a l’agricultura a la finca de Maset del Lleó. Més info a maset.
Versión Castellana
Hemos realizado un curso de formación para los trabajadores de la bodega Maset del Lleó, situada en la Granada del Penedès. Gracias a todos por vuestra asistencia y atención.
Vinos y cavas Maset del Lleó ha sido siempre una empresa pionera y referente de la venta directa al cliente en el sector vinícola.
Los orígenes vinícolas de Maset del Lleó se remontan al 1777, cuando las tierras eran un feudo de la abadía de Montserrat y la familia Massana, que ahora es la propietaria, debía pagar tributos para trabajarlas. Desde entonces, ocho generaciones de la familia Massana han estado vinculadas a la agricultura en la finca de Maset del Lleó. Más info en maset.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content