Entrepans de vi

entrepans+de+viAquest cap de setmana es presenta durant el Vijazz la iniciativa de tres vilafranquines

Tot va començar com un joc, tres amigues Vilafranquines participaven personalment en diferents esdeveniments de les festes patronals, de música o fires de vi de la seva ciutat, fins que un dia van decidir que aportarien una mica més al món del vi sense ser pròpiament vi.
Davant la falta d’una alternativa gastronòmica diferent relacionada amb el món del vi, l’Eva Rafols, la Fina Ruiz i la Maria Fustero varen invertir cadascuna 1.000€ i amb aquest mínim capital van fundar la micro-empresa d’entrepans amb el nom de “entrePANSdeVI”, entès com un concepte diferent de gaudir del vi per a tots els consumidors.
entrePANSdeVI  ofereix una selecció d’entrepans elaborats amb pa de vi. La seva formula és simple i senzilla: Aigua, sal, llevat, farina i vi. Es varen fer diverses proves amb un forner de Vilafranca del Penedès i en principi a la massa mare del pa es va afegir un 10% de vi 100% Xarel.lo de la DO Penedès però com també el Penedès té varietats com la Parellada o la Macabeu, es va fer un tast del cupatge de les 3 varietats i es va aconseguir que visualment el pa no canviï el seu format però organolèpticament el pa té aquest toc especial de les varietats reines de la denominació d’origen Penedès.
Aquest cap de setmana es fa la presentació oficial d’aquest producte al Vijazz de Vilafranca del Penedès amb 3 propostes diferents: Botifarra blanca, Fuet i Pernil de glà.
El preu mitjà dels entrepans és de 4€ (IVA inclòs) i el suggeriment es de fer el maridatge amb les varietats nobles de la D.O. Penedès. La projecció és arribar a tenir una gamma de 10 propostes diferents de “entrePANSdeVI” i estar presents en totes les Festes populars de Vilafranca del Penedès i de l’Alt Penedès d’enguany.
Font: Cupatges
Versión Castellana
Este fin de semana se presenta durante el Vijazz la iniciativa de tres vilafranquinas
Todo empezó como un juego, tres amigas participaban personalmente en diferentes eventos de las fiestas patronales, de música o ferias de vino de su ciudad, hasta que un día decidieron que aportarían un poco más al mundo del vino sin ser propiamente vino .
Ante la falta de una alternativa gastronómica diferente relacionada con el mundo del vino, Eva Rafols, Fina Ruiz y María Fustero invirtieron cada 1.000 € y con este mínimo capital fundaron la micro-empresa de bocadillos con el nombre de “entrePANSdeVI”, entendido como un concepto diferente de disfrutar del vino para todos los consumidores. PANSdeVI “ofrece una selección de bocadillos elaborados con pan de vino. Su formula es simple y sencilla: Agua, sal, levadura, harina y vino. Se hicieron varias pruebas con un panadero de Vilafranca del Penedès y en principio a la masa madre del pan se añadió un 10% de vino 100% Xarel · lo de la DO Penedès pero como el Penedès tiene variedades como la Parellada o Macabeo, se hizo una cata del coupage de las 3 variedades y se consiguió que visualmente el pan no cambie su formato pero organolépticamente el pan tiene ese toque especial de las variedades reinas de la denominación de origen Penedès.
Este fin de semana se hace la presentación oficial de este producto en Vijazz de Vilafranca del Penedès con 3 propuestas diferentes: Butifarra blanca, Fuet y Jamón de bellota.
El precio medio de los bocadillos es de 4 € (IVA incluido) y la sugerencia es de hacer el maridaje con las variedades nobles de la DO Penedès. La proyección es llegar a tener una gama de 10 propuestas diferentes de “entrePANSdeVI” y estar presentes en todas las Fiestas populares de Vilafranca del Penedès y del Alt Penedès de este año.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content