tast a domicili de gin tonic

gin+tonic+catas+privadas+catas+a+domicilio

A Vigood hem fet un altre tast a domicili, aquest cop un tast dedicat al Gin tònic. En aquests tastos, primer fem una introducció explicativa sobre l’elaboració de la ginebra, història, particularitats i quins tipus en podem trobar al mercat, i seguidament passem a la part més divertida i esperada, que és la del tast.

Tastem diferents ginebres, diferents tòniques i preparem uns combinats amb distints elements (generalment els botànics característics de la infusió de cada tipus de ginebra). El tast sol durar un parell d’hores, que es poden allargar sense cap problema. Això dependrà de vosaltres!!!!
Recordeu, a Vigood venim a casa vostra, o al local que vosaltres ens demaneu (portem tot el material necessari: gins, tòniques, copes, vasos, fruita, estris, etc) i us fem un tast personalitzat.

gin+tonic+a+domicilio

Ja ho sabeu, vosaltres decidiu l’hora, el dia i amb qui compartir aquesta experiència.

Versión Castellana
En Vigood hemos realizado otra cata a domicilio, esta vez dedicada al Gin tonic. En estas catas, primero hacemos una introducción explicativa sobre la elaboración de la ginebra, su historia, particularidades y qué tipos podemos encontrar en el mercado, y seguidamente pasamos a la parte más divertida y esperada, que es la de la cata.
Probamos diferentes ginebras, diferentes tónicas y preparamos unos combinados con distintos elementos (generalmente los botánicos característicos de la infusión de cada tipo de ginebra). La cata suele durar un par de horas, que se pueden alargar sin ningún problema. Eso dependerá de vosotros!!
Recordad, en Vigood venimos a casa, o vamos al local que vosotros nos pidáis (llevamos todo el material necesario: gins, tónicas, copas, vasos, frutas, utensilios, hielo, etc) y os hacemos una cata personalizada.
Ya lo sabéis, vosotros decidís la hora, el día y con quien compartir esta experiencia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content