Edbeer Rossa

Edbeer+Rossa
Aquesta setmana hem pogut tastar una cervesa artesana catalana, la adbeer. Elaborada a Sant Miquel de Balenyà, per Edgar Huget i la col.laboració del mestre cerveser Pablo Vijande. Elaboren pilsen, blat, negra, melosa i torrada. Nosaltres hem tastat la rossa – iber Ale.
Cervesa de color caramel clar, tèrbola per la presència de sediments (llevats). En nas es mostra expressiva, agradable i fresca, floral (petites flors blanques d’arbre fruiter), amb un fons cítric i d’herba fresca, amb nítids records de préssec madur i caramel líquid.
De bona entrada en boca, trobem les notes de la malta, torrefactes, amb una lleugera i agradable amargor, acompanyada d’una suau dolçor de caramel de sucre.
Cervesa de copa, per a prendre sense pressa, de sobretaula, consistent.
Un agradable descobriment.
Alc: 5,6%
Versión castellana
Esta semana hemos podido probar una cerveza artesana catalana, la adbeer. Elaborada en Sant Miquel de Balenyà, por Edgar Huguet y la colaboración del maestro cervecero Pablo Vijande. Elaboran pilsen, trigo, negra, melosa y tostada. Nosotros hemos probado la rubia – íber Ale.
Cerveza de color caramelo claro, turbia por la presencia de sedimentos (levaduras). En nariz se muestra expresiva, agradable y fresca, floral (pequeñas flores blancas de árbol frutal), con un fondo cítrico y de hierba fresca, con nítidos recuerdos de melocotón maduro y caramelo líquido.
De buena entrada en boca, encontramos las notas de la malta, torrefactos, con una ligera y agradable amargor, acompañada de una suave dulzura de caramelo de azúcar.
Cerveza de copa, para tomar sin prisa, de sobremesa, consistente.
Un agradable descubrimiento.
Alc: 5,6%

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content