Tast vertical de Pujanza Norte

Pujanza+Norte+vertical
Hem pogut assistir a  un tast vertical de Bodegas Pujanza, on es van tastar les anyades 2002,  2003, 2004, 2005, 2006 i 2007 del vi Pujanza Norte. Aquest vi procedeix d’una única vinya anomenada el Gancho, a 650 metres d’altitud, amb orientació nord. Amb una extensió de 2,5 Ha, d’un terreny argil·localcari, una vinya castigada pel vent del nord, que tombava els ceps i que va obligar a posar una estaca de fusta a cada cep per evitar que el vent els trenqués. El vi resultant d’aquesta vinya, obté una singularitat que és el fil conductor dels vins de la casa: la fragància i l’elegància.
Pujanza Norte  2002, molt madur, va presentar signes de TCA en nas.
Pujanza Norte 2003, una anyada molt càlida, va mostrar un vi ple de fruita negra madura, amb un fons que recordava l’oporto, amb un taní viu encara.
Pujanza Norte 2004, es va mostrar un vi més estructurat, fresc, de taní viu, amb records vegetals, estructurat i viu.
Pujanza Norte 2005, es va mostrar fresc, records de tinta xina i herbes aromàtiques, amb una boca estructurada, amb un taní més sec i viu.
Pujanza Norte 2006, vi amb molta fruita vermella fresca, de perfil semblant al 2005 però amb un taní més madur i agradable.
Pujanza Norte 2007, vi mineral en nas, fresc i fragant. D’estructura jove i bon potencial de guarda i evolució.
Versión Castellana
Hemos podido asistir a una cata vertical de Bodegas pujanza, donde se probaron las añadas 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 y 2007 del vino Pujanza Norte. Este vino procede de una única viña llamada el Gancho, a 650 metros de altitud, con orientación norte. Con una extensión de 2,5 Ha, en un terreno arcillo-calcáreo, una viña castigada por el viento del norte, que tumbaba las cepas y que obligó a poner una estaca de madera en cada cepa para evitar que el viento las rompiera. El vino resultante de esta viña, obtiene una singularidad que es el hilo conductor de los vinos de la casa: la fragancia y la elegancia.
Pujanza Norte 2002, muy maduro, presentó signos de TCA en la nariz.
Pujanza Norte 2003, una añada muy cálida, mostró un vino lleno de fruta negra madura, con un fondo que recordaba al oporto, con un tanino vivo todavía.
Pujanza Norte 2004, se mostró un vino más estructurado, fresco, de  tanino vivo, con recuerdos vegetales, estructurado y vivo.
Pujanza Norte 2005, se mostró fresco, recuerdos de tinta china y hierbas aromáticas, con una boca estructurada, con un tanino más seco y vivo.
Pujanza Norte 2006, vino con mucha fruta roja fresca, de perfil similar al 2005 pero con un tanino más maduro y agradable.
Pujanza Norte 2007, vino mineral en nariz, fresco y fragante. De estructura joven y buen potencial de guarda y evolución.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content