Restaurant les Magnòlies, Arbúcies

He descobert un restaurant a Arbúcies, a les faldes el Montseny: les magnòlies. No és una novetat, doncs aquest restaurant va obrir fa 15 anys fundat per Isidre Fradera i Roser Gumà.
les+magn%25C3%25B2lies
El restaurant està situat dins d’una casa noucentista, reformada, i amb un interior de decoració moderna i austera. Desconeixia per complet l’estil i el nivell de la cuina de l’establiment, però al presentar-me el primer plat a taula, em vaig adonar que estava al davant d’un dels millors restaurants que he estat aquest any.
Fa un parell d’anys van incorporar un nou cuiner, que provenia del restaurant Skina de Marbella, amb una estrella Michelin.
El cuiner, Victor Trochi, amb clares influències de la cuina d’avantguarda, ha renovat totalment l’estil del restaurant, amb una cuina extrema i creativa, visual i contrastada.
Recentment, ha rebut el premi al millor postre del món 2011, organitzat per l’escola de l’Espai Sucre de Barcelona.
Fan tres menús, un menú gastronòmic per 65€, un menú de mercat a 47€, i un menú de treball (de dimecres a divendres i sols per dinar) a 33€, que consta d’uns Snacks , degustació d’oli, entrant, segon plat, Postre i petits fours.
musclos+de+roca

Musclos de Roca
Mejillones de Roca

arros+de+calamars

Arròs del Delta de l’Ebre, fonoll i pop
Arroz del Delta de l’Ebre, hinojo y pulpo

granisat+de+gint%25C3%25B2nic

Granissat de Gin Tònic
Granizado de Gin Tonic

El dia 24 de novembre es fa a Barcelona la presentació de la guia Michelin 2012, on s’esperen sorpreses. Sembla que una d’elles podria ser una estrella per aquest restaurant, doncs el nivell de cuina bé s’ho val.

Versión castellana

He descubierto un restaurante en Arbúcies, en las faldas el Montseny: les magnolias. No es una novedad, pues este restaurante abrió hace 15 años fundado por Isidre Fradera y Roser Gumà.
El restaurante está situado en una casa novecentista, reformada, y con un interior de decoración moderna y austera. Desconocía por completo el estilo y el nivel de la cocina del establecimiento, pero al presentarme el primer plato en la mesa, me di cuenta que estaba ante uno de los mejores restaurantes que he visitado este año.
Hace un par de años incorporaron un nuevo cocinero, que provenía del restaurante Skina de Marbella, con una estrella Michelin.
El cocinero, Victor Trochi, con claras influencias de la cocina de vanguardia, ha renovado totalmente el estilo del restaurante, con una cocina extrema y creativa, visual y contrastada.
Recientemente, ha recibido el premio al mejor postre del mundo 2011, organizado por la escuela del Espai Sucre de Barcelona.
Hacen tres menús, un menú gastronómico por 65 €, un menú de mercado a 47 €, y un menú de trabajo (de miércoles a viernes y sólo para comer) a 33 €, que consta de unos Snacks, degustación de aceite, entrante, segundo plato, Postre y petits fours.
El día 24 de noviembre se celebra en Barcelona la presentación de la guía Michelin 2012, donde se esperan sorpresas. Parece que una de ellas podría ser una estrella para este restaurante, pues el nivel de cocina bien lo vale.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content