Snowfree, eliminar la neu amb brisa de raïm

florent+theotiste
Florent Théotiste, perfumista Suïs, ha inventat un nou producte per eliminar la neu, format per brises de raïm i sal. SnowFree és 100% biodegradable i redueix en més de dos terços la quantitat de sal per treure la neu de les carreteres.
Heus aquí una nova forma de valorar les brises. Théotiste Florent, propietari d’un laboratori de perfums a Suïssa, va assenyalar que el raïm és capaç d’absorbir una essència i alliberar-la lentament. I ràpidament va trobar que també pot absorbir i alliberar la sal.
D’aquí la idea de combinar brisa de raïm i sal de la carretera per millorar-ne la fusió de la neu a les carreteres. Sobretot perquè, segons Florent, la brisa de raïm, al degradar-se , produeix calor.
Així va néixer SnowFree, compost per grànuls fins (0-3 mm) de residus de pinyolada premsat i sal de carretera estàndard. La fórmula exacta és internacionalment patentada.
La sal de carretera presenta un problema ambiental, té un efecte tòxic sobre el sòl, animals i plantes especialment. També és corrosiu, danyant les superfícies de carreteres i vehicles. El 2010, França ha sol • licitat 2 milions de tones de sal, a causa del clima hivernal. No obstant això, es produeix menys d’un milió i es veu obligat a importar-ne cada any. ” ha declarat el perfumista.
SnowFree redueix en un 70% la quantitat de sal necessària. Conté 70% de raïm de pell grànuls i 30% de sal. S’accelera la fosa de la neu i s’estén l’eficàcia de la sal durant quatre setmanes, fins i tot en cas de recaiguda de la neu. La seva grandària crea un matalasset en el camí, completament biodegradable.
De moment, SnowFree es fabrica a les plantes de fertilitzants al sud de França. La seva fabricació és similar a la de la farina, s’obtenen al voltant de 400 a 450 g de pellets a partir d’1 kg de brisa.
El producte es comercialitzarà a principis de 2012, destinat principalment als clients individuals: en bosses de 15 litres (PVP 18 €) o 25 l (26 €).
Holding BTHI la societat assegura la seva comercialització. L’objectiu del grup és la creació d’associacions locals amb els polígons industrials perquè sigui més àmplia i l’oferta institucional (subjecte a la normalització), cosa que pot permetre disminuir-ne el preu.
Versión Castellana
Florent Théotiste, perfumista Suiza, ha inventado un nuevo producto para eliminar la nieve, formado por orujos de uva y sal. SnowFree es 100% biodegradable y reduce en más de dos tercios la cantidad de sal para quitar la nieve de las carreteras.
He aquí una nueva forma de valorar los orujos brisas. Théotiste Florent, propietario de un laboratorio de perfumes en Suiza, señaló que la uva es capaz de absorber una esencia y liberarla lentamente. Y rápidamente encontró que también puede absorber y liberar la sal.
De ahí la idea de combinar orujo de uva y sal de la carretera para mejorar la fusión de la nieve en las carreteras. Sobre todo porque, según Florent, los orujos de uva, al degradarse, producen calor.
Así nació SnowFree, compuesto por gránulos finos (0-3 mm) de residuos de orujo prensado y sal de carretera estándar. La fórmula exacta es internacionalmente patentada.
La sal de carretera presenta un problema ambiental, tiene un efecto tóxico sobre el suelo, animales y plantas especialmente. También es corrosivo, dañando las superficies de carreteras y vehículos. En 2010, Francia ha solicitado 2 millones de toneladas de sal, debido al clima invernal. Sin embargo, se produce menos de un millón y se ve obligado a importar cada año”. ha declarado el perfumista.
SnowFree reduce en un 70% la cantidad de sal necesaria. Contiene 70% de uva de piel y 30% de sal. Se acelera el derretimiento de la nieve y se extiende la eficacia de la sal durante cuatro semanas, incluso en caso de recaída de la nieve. Su tamaño crea una colchoneta en el camino, completamente biodegradable.
De momento, SnowFree se fabrica en las plantas de fertilizantes en el sur de Francia. Su fabricación es similar a la de la harina, y se obtienen alrededor de 400 a 450 g de pellets a partir de 1 kg de brisa.
El producto se comercializará a principios de 2012, destinado principalmente a los clientes individuales: en bolsas de 15 litros (PVP 18 €) o 25 l (26 €).
Holding BTHI la sociedad asegura su comercialización. El objetivo del grupo es la creación de asociaciones locales con los polígonos industriales para que sea más amplia y la oferta institucional (sujeto a la normalización), lo que puede permitir disminuir el precio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content