Vinipad


Basat en l’aplicació de les noves tecnologies, arriba una opció més a l’hora d’oferir la carta de vins als clients del restaurant. Es tracta del vinipad. Una aplicació a per tablets, on es pot trobar tota la informació de la carta de vins de l’establiment, i d’aquesta manera el comensal pot accedir a la informació precisa de cada vi, celler, elaborador, característiques del vi i de l’anyada, nota de tast, etc.
Una font d’informació per als comensals interessats en el vi, o una manera de que el comensal s’interessi més per al vi.
Versión Castellana
Basado en la aplicación de las nuevas tecnologías, llega una opción más a la hora de ofrecer la carta de vinos a los clientes del restaurante. Se trata del vinipad. Una aplicación para tablets, donde se puede encontrar toda la información de la carta de vinos del establecimiento, y de esta manera el comensal puede acceder a la información precisa de cada vino, bodega, elaborador, características del vino y de la añada, nota de cata, etc.
Una fuente de información para los comensales interesados en el vino, o una manera de que el comensal se interese más por el vino.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content