WIT, vi en tubs

WIT+wine+in+tube
Aquesta empresa va ser fundada l’any 2009, El WIT (Vi en tub) és una flascó de vidre, patentat. Es tracta d’un tub serigrafiat i segellat amb un tap de rosca d’alumini. Va ser dissenyat en col•laboració amb l’INRA de Montpeller i de l’Ecole Nationale Supérieure d’Arts et Métiers de París. L’envàs equival a una copa de 10 cl. Els vins són seleccionats per l’enòleg Laurent de Crasto i el sumiller Bruno Mautés.
L’envasat es realitza sota atmosfera controlada, desproveïda d’oxigen perquè el vi no pateixi cap degradació organolèptica. La WIT encapsulat, garanteix una perfecta estanquitat en el temps. Els taps d’alumini són reconeguts per oferir una de les millors proteccions contra l’oxidació del vi durant el temps que roman a l’ampolla. Asseguren una conservació del vi durant dos o tres anys.
La finalitat es proporcionar una solució simple per a les mostres de vi dels cellers, facilitant-ne la descoberta, la seva valoració i l’optimització de les vendes.
Les mostres es poden comprar online.
Version CastellanaEsta empresa fue fundada en el año 2009, El WIT (Vino en tubo) es un frasco de vidrio, patentado. Se trata de un tubo serigrafiado y sellado con un tapón de rosca de aluminio. Fue diseñado en colaboración con el INRA de Montpellier y de la Ecole Nationale Supérieure d’Arts et Métiers de París. El envase equivale a una copa de 10 cl. Los vinos son seleccionados por el enólogo Laurent de Crasto y el sumiller Bruno Mauta.
El envasado se realiza bajo atmósfera controlada, desprovista de oxígeno para que el vino no sufra ninguna degradación organoléptica. El WIT encapsulado, garantiza una perfecta estanqueidad en el tiempo. Los tapones de aluminio son reconocidos por ofrecer una de las mejores protecciones contra la oxidación del vino durante el tiempo que permanece en la botella. Aseguran una conservación del vino durante dos o tres años.
La finalidad es proporcionar una solución simple para las muestras de vino de las bodegas, facilitando el descubrimiento, su valoración y la optimización de las ventas.
Las muestras se pueden comprar online.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content