Cervesa en terra de vins, Garnatxa Beer

Els productors i creadors de la Garnatxa Beer, la primera cervesa feta al Priorat, treballaran amb noves varietats de raïm i botes per elaborar nous sabors i textures de cervesa a partir dels mosts de la verema d’aquesta tardor. L’enòleg Santi Torrella, creador de la Garnatxa Beer amb el també enòleg Toni Sànchez, ha explicat que un dels objectius que persegueixen és ampliar la varietat de cerveses actual i oferir un producte més complert. Sense voler entrar en els circuits comercials i cuidant la proximitat del client que sap valorar una “cervesa d’autor”, Torrella ha detallat que un dels propòsits de l’empresa Priorat Beer Company és vincular els seus productes amb activitats artístiques i musicals.

santi+torrella

L’enòleg Santi Torrella degustant una ‘Garnatxa beer’ als terrenys d’on extreu el raïm 
L’enòleg ha explicat que sota el fil conductor de la marca pròpia de la cervesa del Priorat, l’objectiu passa per buscar sinergies amb altres sectors, especialment culturals, per potenciar-ne la difusió i la visibilitat. Ja sigui promovent concerts de petit format o actuacions teatrals, la finalitat, segons Torrella, és que la gent conegui i degusti un producte que ha tingut una “molt bona acceptació” en el món cerveser.
Recorda a les cerveses d’abans o les que fan a altres països europeus” assegura Torrella, mentre mostra el format actual que hi ha de venda al públic. Un dels trets diferencials de la Pèl roja, nom amb què es coneix la Garnatxa Beer a Falset, és la seva capacitat de 0,66 cl. Actualment i a través de la venda per d’Internet, una ampolla de cervesa es pot adquirir per uns 8 euros, mentre que la caixa de sis unitats en costa 45.
Cervesa en copa de vi
Torrella ha definit la Garnatxa beer com una “cervesa refrescant, equilibrada en boca i nas i amb un punt d’acidesa“. Segons l’enòleg, la forma ideal per degustar i detectar totes les propietats d’aquesta beguda és fer-ho amb la tradicional copa de vi.
La Garnatxa beer es va presentar públicament a la Fira del Vi de Falset del passat mes de maig. Actualment té una tirada d’uns 800 unitats al mes i ja es distribueix a diferents botigues de Reus, restaurants de Tarragona i s’obre camí en els espais de restauració, degustació i tast de Barcelona. Sota els lemes ‘Cervesa tot l’any’ i ‘Sensualitat de la garnatxa’ els seus productors pretenen ampliar l’oferta dels productes propis de qualitat del Priorat.
Versión Castellana 
Los productores y creadores de la Garnacha Beer, la primera cerveza hecha en el Priorat, trabajarán con nuevas variedades de uva y barricas para elaborar nuevos sabores y texturas de cerveza a partir de los mostos de la vendimia de este otoño. El enólogo Santi Torrella, creador de la Garnacha Beer con el también enólogo Toni Sánchez, explicó que uno de los objetivos que persiguen es ampliar la variedad de cervezas actual y ofrecer un producto más completo. Sin querer entrar en los circuitos comerciales y cuidando la proximidad del cliente que sabe valorar una “cerveza de autor”, Torrella ha detallado que uno de los propósitos de la empresa Priorat Beer Company es vincular sus productos con actividades artísticas y musicales.

El enólogo explicó que bajo el hilo conductor de la marca propia de la cerveza del Priorat, el objetivo pasa por buscar sinergias con otros sectores, especialmente culturales, para potenciar su difusión y la visibilidad. Ya sea promoviendo conciertos de pequeño formato o actuaciones teatrales, la finalidad, según Torrella, es que la gente conozca y deguste un producto que ha tenido una “muy buena aceptación” en el mundo cervecero.
“Recuerda a las cervezas de antes o las que hacen a otros países europeos” asegura Torrella, mientras muestra el formato actual que hay de venta al público. Uno de los rasgos diferenciales de la Peliroja, nombre con el que se conoce la Garnacha Beer en Falset, es su capacidad de 0,66 cl. Actualmente y a través de la venta a través de Internet, una botella de cerveza se puede adquirir por unos 8 euros, mientras que la caja de seis unidades cuesta 45.

Cerveza en copa de vino

Torrella ha definido la Garnacha beer como una “cerveza refrescante, equilibrada en boca y nariz y con un punto de acidez”. Según el enólogo, la forma ideal para degustar y detectar todas las propiedades de esta bebida es hacerlo con la tradicional copa de vino.
La Garnacha beer se presentó públicamente en la Feria del Vino de Falset del pasado mes de mayo. Actualmente tiene una tirada de unas 800 unidades al mes y ya se distribuye en diferentes tiendas de Reus, restaurantes de Tarragona y se abre camino en los espacios de restauración, degustación y cata de Barcelona. Bajo los lemas ‘Cerveza todo el año’ y ‘Sensualidad de la garnacha’ sus productores pretenden ampliar la oferta de los productos propios de calidad del Priorat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content