stacked wines, vins apilables

staked+wines+1En els últims anys hem vist el aparèixer una sèrie de noves formes de consumir vi, lluny de la simple ampolla, copes segellades, bag in box, tetra brick, bosses, etc.
staked+wine+05L’empresa staked wines ha treta al mercat un altre producte per a consumir vi, en envasos individuals i apilables.
El nou envàs ha estat creat a través d’una tecnologia patentada capaç d’assegurar la conservació del vi durant 14 mesos. La Societat Stacked wines, amb seu a Newport Beach, Califòrnia, ofereix tres varietats diferents de vi en aquest embalatge : ofereix vins monovarietals de Pinot Grigio, Chardonnay i Merlot.
Versión castellana
En los últimos años hemos visto aparecer en el mercado una serie de nuevas formas de consumir vino, lejos de la simple botella, copas selladas, bag in box, tetra brick, bolsas, etc.
stack it wine
La empresa staked wines ha sacado al mercado otro producto para consumir vino, en envases individuales y apilables.
El nuevo envase ha sido creado a través de una tecnología patentada capaz de asegurar la conservación del vino durante 14 meses. La Sociedad Stacked wines, con sede en Newport Beach, California, ofrece tres variedades diferentes de vino en este embalaje: ofrece vinos monovarietales de Pinot Grigio, Chardonnay y Merlot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content