Presentació de Golden Vintage a BCN

golden+vintage+bcn
S’ha fet a Barcelona, el saló de presentació dels vins que porta en distribució l’empresa Golden vintage. El tast es va fer a les magnífiques instal·lacions de la fàbrica moritz a Barcelona. S’han pogut tastar vins de Champagne, Bourgogne, Bordeaux, Cahors, Corbieres, Roussillon, Priorat i Toro, una cinquantena de vins, de moderats.
D’entre tots ells, destaco els vins de Dominique Andiran, propietari de Domaine Haut Campagnau, a Gers, Sud Oest (France).  Uns vins provinents de cultiu biodinàmic, dosis molt baixes o nul·les de SO2, obtenint com a resultat uns vins molt particulars i singulars, absolutament recomanables.
També destaco els vins de Ricart Rofes que fa al priorat, amb els vins raret i rar, sobretot el seu vi blanc de garnatxa blanca i Chenin.
Un tast ben organitzat, ben situat i en un espai idoni per a fet aquest tipus d’actes.
Res a veure amb la presentació de la guia de vins de Catalunya 2013, que es va fet la setmana passada a la discoteca Otto Zutz, a Barcelona. Un local estret, molt poc il·luminat, totalment inadequat per a tastar vins. Parlant amb diferents cellers presents, tots hem van dir el mateix: que el lloc els semblava totalment equivocat per a fer una presentació per a professionals. Esperem que en pròximes edicions, escullin millors locals, tal com van fer en les anteriors edicions.
Versión Castellana
Se ha hecho en Barcelona, el salón de presentación de los vinos que lleva en distribución la empresa Golden vintage. La cata se realizó a las magníficas instalaciones de la fábrica Moritz en Barcelona. Han podido probar vinos de Champagne, Borgoña, Bordeaux, Cahors, Corbieres, Roussillon, Priorat y Toro, una cincuentena de vinos, de moderados.
De entre todos ellos, destaco los vinos de Dominique Andiran, propietario de Domaine Haut Campagnau, en Gers, Sur Oeste (France). Unos vinos provenientes de cultivo biodinámico, con dosis muy bajas o nulas de SO2, obteniendo como resultado unos vinos muy particulares y singulares, absolutamente recomendables.
También destaco los vinos de Ricart Rofes elaborados en el Priorat, con los vinos Raret y Rar, sobre todo su vino blanco de garnacha blanca y Chenin.
Una cata bien organizada, bien situada y en un espacio idóneo para realizar este tipo de actos.
Nada que ver con la presentación de la guía de vins de Catalunya 2013, que se hizo la semana pasada en la discoteca Otto Zutz, en Barcelona. Un local estrecho, poco iluminado, totalmente inadecuado para catar vinos. Hablando con diferentes bodegas presentes, todos me dijeron lo mismo: que el lugar les parecía totalmente equivocado para hacer una presentación para profesionales. Esperamos que en próximas ediciones, escojan mejores locales, tal como hicieron en las anteriores ediciones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content