Bouquet d’Alella, DO Alella

Bouquet d’Alella
Sant Josep de Calasanç, 8
Alella
Visites  concertades: 
Diumenges a les 12h visites guiades, Visita de les vinyes, celler i degustació 10 €.
bouquet+d'alella
És el celler més jove de la DO D’Alella, amb sols tres anyades al mercat. Treballen les varietats autòctones de la zona, i també de foranies, em mode experimentació. El celler està situat en l’antiga propietat de la família, una casa noble de pages, del segle XIV, que ha estat rehabilitada com a celler, oferint la possibilitat de llogar les sales per a esdeveniments privats.
Ofereixen als visitants unes activitats anomenades sensacions bouquet, per acostar-se al món del vi, de les que en destaco dues:
Picnic entre vinyes….
En un espai que tenen habilitat entre les vinyes i amb vistes al mar, l’activitat consta d’una cistella per a dues persones on hi trobem una ampolla de vi, aigua, fruita fresca, i dinar o sopar. El preu es de 30 euros per persona.
Visita entre vinyes….
Consta d’una visita guiada per les vinyes, acabant amb un tast al celler. El preu és de 10€  si es tasta un vi , i de 15€ si es tasten tres vins.
  
bouquet+d'alella+vins
En la nostra visita hem tastat mostres de tina, vins encara acabant-se, una Garnatxa blanca 2012 i  la Pansa blanca 2012, dos vins nets, frescos i perfumats. El Shiraz 2012, discret en nas, se li ha de donar temps, i un Cabernet Sauvignon 2012 força interessant.
Tastem un cupatge de garnatxa blanca i pansa blanca 2011, o trobem un vi floral, exòtic, femení, fàcil de beure, sense estridències en boca.
Una  garnatxa blanca i pansa blanca 2011 fermentada en bota, on destaquen les aromes de la fusta,( fumats, torrats) records de mantega i vainilles, amb una boca untuosa i un agradable final lleugerament amarg. Hem trobat una fusta ben integrada, gens molesta.
En resum, un jove celler, que comencen el seu camí, amb uns vins nets, honestos i a preus competitius.
Version castellana
Bouquet d’Alella
Sant Josep de Calasanç, 8
Alella
Visitas concertadas:
Domingos a las 12h visitas guiadas, Visita de los viñedos, bodega y degustación 10 €.

Es la bodega más joven de la DO Alella, con sólo tres añadas en el mercado. Trabajan las variedades autóctonas de la zona, y también de foráneas, a modo de experimentación. La bodega está situada en la antigua propiedad de la familia, una casa noble de payes, del siglo XIV, que ha sido rehabilitada como bodega, ofreciendo la posibilidad de alquilar las salas para eventos privados.

Ofrecen a los visitantes unas actividades denominadas sensaciones bouquet, para acercarse al mundo del vino, de las que destaco dos:
Picnic entre viñedos ….
En un espacio habilitado entre las viñas y con vistas al mar, la actividad consta de una cesta para dos personas donde encontramos una botella de vino, agua, fruta fresca, y almuerzo o cena. El precio es de 30 euros por persona.
Visita entre viñedos ….
Consta de una visita guiada por los viñedos, acabando con una cata en la bodega. El precio es de 10 € si ​​se cata un vino, y de 15 € si ​​se catan tres vinos.

En nuestra visita hemos podido catar muestras de tina, vinos todavía acabándose, una Garnacha blanca 2012 y la Pansa Blanca 2012, dos vinos limpios, frescos y perfumados. El Shiraz 2012, discreto en nariz, se le debe dar tiempo, y un Cabernet Sauvignon 2012 interesante.
Probamos un coupage de garnacha blanca y pansa blanca 2011, donde encontramos un vino floral, exótico, femenino, fácil de beber, sin estridencias en boca.
Una garnacha blanca y pansa blanca 2011 fermentada en barrica, donde destacan los aromas de la madera, (ahumados, tostados) recuerdos de mantequilla y vainillas, con una boca untuosa y un agradable final ligeramente amargo. Hemos encontrado una madera bien integrada, nada molesta.

En resumen, un joven bodega, que comienzan su camino, con unos vinos limpios, honestos y a precios competitivos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content