Fòrum Girona 2013

En aquesta edició hem visitat la fira, i d’entre els cellers destaco els vins del Penedès de Tayaimgut, molt singulars. Els vins de celler de Capçanes, nets i frescos; al estand de Primeras Marcas, els vins de Montsant i Priorat de la Sara Pérez i en Renée Barbier, delicats i profunds.
Pel que fa als productes alimentaris, hi havia representació de la casa Joselito, marca en hores baixes, un producte prostituït a les grans superfícies,  uns pernils i uns productes que queden allunyats de la qualitat que havien fet gala fa anys, abans que a 29 treballadors de la plantilla de la fabrica de Joselito els hi toqués 41 milions d’euros en un Euromillones. Aquests treballadors van plegar d’immediat i l’empresa es va quedar sense mà d’obra qualificada, traslladant la inexperiència de la nova plantilla, a la qualitat del producte que podem trobar ara al mercat. Una llàstima.

A l’altre cara de la moneda, trobem els productes gastronòmics de l’empresa Sosa, situada a Moià (Moianès), selecció de productes d’extraordinària qualitat, i d’accessoris per a alta cuina.

Varem tenir la oportunitat de degustar:

 
Sosa+forum+girona+2013+1

Amanida d’embotit capipota marinat

Pernil cuit al tall
Tàrtar de bou de la Vall d’Esla amb fulla de mostassa
Bikini de sobrassada dels Casals amb mel crispi
sosa+forum+girona+2013+2

Pop de las Rias d’Aurosa amb pebre vermell

Lluç de Celeiro a la planxa

Bacallà al pil pil amb perles de llimona cold confit

Sosa+forum+girona+2013+3

Botifarra del perol blanca i negra 

Papada de porc ibèric pur de gla, amb chutney de mango cold confit
Llom de cérvol amb salsa de caça i mirtil cold confit

Sosa+forum+girona+2013+4
I gormanderies vàries i macarons de postres. L’empresa Sosa s’erigeix com un dels puntals de la distribució de productes d’alta qualitat per a la restauració  del país.
Versión Castellana
En esta edición hemos visitado la feria, y de entre las bodegas destaco los vinos del Penedès de Tayaimgut, muy singulares. Los vinos de bodega de Capçanes, limpios y frescos, en el stand de Primeras Marcas, los vinos de Montsant y Priorat de Sara Pérez y en Renée Barbier, delicados y profundos.
En cuanto a los productos alimenticios, había representación de la marca Joselito, una casa en horas bajas, producto prostituido en las grandes superficies, unos jamones y unos productos que quedan alejados de la calidad de que habían gozado hace años, antes de que a 29 trabajadores de la plantilla de la fábrica de Joselito les tocara un Euromillones de 41 millones de euros. Estos trabajadores se “jubilaron” de inmediato y la empresa se ​​quedó sin mano de obra cualificada, trasladando la inexperiencia de la nueva plantilla, a la calidad del producto que podemos encontrar ahora en el mercado. Una lástima.
En la otra cara de la moneda, encontramos los productos gastronómicos de la empresa Sosa, ubicada en Moià (Moianès), una selección de productos de extraordinaria calidad, y de accesorios para alta cocina.
Tuvimos la oportunidad de degustar:
Sosa+forum+girona+2013+1
Amanida d’embotit capipota marinat

Pernil cuit al tall
Tàrtar de bou de la Vall d’Esla amb fulla de mostassa
Bikini de sobrassada dels Casals amb mel crispi
sosa+forum+girona+2013+2

Pop de las Rias d’Aurosa amb pebre vermell

Lluç de Celeiro a la planxa

Bacallà al pil pil amb perles de llimona cold confit

Sosa+forum+girona+2013+3

Botifarra del perol blanca i negra 

Papada de porc ibèric pur de gla, amb chutney de mango cold confit
Llom de cérvol amb salsa de caça i mirtil cold confit

Sosa+forum+girona+2013+4

Y gourmanderias varias y macarons de postres. La empresa Sosa erige como uno de los puntales de la distribución de productos de alta calidad para la restauración del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content