En aquesta edició hem visitat la fira, i d’entre els cellers destaco els vins del Penedès de Tayaimgut, molt singulars. Els vins de celler de Capçanes, nets i frescos; al estand de Primeras Marcas, els vins de Montsant i Priorat de la Sara Pérez i en Renée Barbier, delicats i profunds.
Pel que fa als productes alimentaris, hi havia representació de la casa Joselito, marca en hores baixes, un producte prostituït a les grans superfícies, uns pernils i uns productes que queden allunyats de la qualitat que havien fet gala fa anys, abans que a 29 treballadors de la plantilla de la fabrica de Joselito els hi toqués 41 milions d’euros en un Euromillones. Aquests treballadors van plegar d’immediat i l’empresa es va quedar sense mà d’obra qualificada, traslladant la inexperiència de la nova plantilla, a la qualitat del producte que podem trobar ara al mercat. Una llàstima.
A l’altre cara de la moneda, trobem els productes gastronòmics de l’empresa Sosa, situada a Moià (Moianès), selecció de productes d’extraordinària qualitat, i d’accessoris per a alta cuina.
Varem tenir la oportunitat de degustar:
Amanida d’embotit capipota marinat
Pernil cuit al tall
Tàrtar de bou de la Vall d’Esla amb fulla de mostassa
Bikini de sobrassada dels Casals amb mel crispi
Pop de las Rias d’Aurosa amb pebre vermell
Lluç de Celeiro a la planxa
Bacallà al pil pil amb perles de llimona cold confit
Botifarra del perol blanca i negra
Papada de porc ibèric pur de gla, amb chutney de mango cold confit
Llom de cérvol amb salsa de caça i mirtil cold confit I gormanderies vàries i macarons de postres. L’empresa Sosa s’erigeix com un dels puntals de la distribució de productes d’alta qualitat per a la restauració del país.
Versión Castellana
En esta edición hemos visitado la feria, y de entre las bodegas destaco los vinos del Penedès de Tayaimgut, muy singulares. Los vinos de bodega de Capçanes, limpios y frescos, en el stand de Primeras Marcas, los vinos de Montsant y Priorat de Sara Pérez y en Renée Barbier, delicados y profundos.
En cuanto a los productos alimenticios, había representación de la marca Joselito, una casa en horas bajas, producto prostituido en las grandes superficies, unos jamones y unos productos que quedan alejados de la calidad de que habían gozado hace años, antes de que a 29 trabajadores de la plantilla de la fábrica de Joselito les tocara un Euromillones de 41 millones de euros. Estos trabajadores se “jubilaron” de inmediato y la empresa se quedó sin mano de obra cualificada, trasladando la inexperiencia de la nueva plantilla, a la calidad del producto que podemos encontrar ahora en el mercado. Una lástima.
En la otra cara de la moneda, encontramos los productos gastronómicos de la empresa Sosa, ubicada en Moià (Moianès), una selección de productos de extraordinaria calidad, y de accesorios para alta cocina.
Tuvimos la oportunidad de degustar:
Amanida d’embotit capipota marinat Pernil cuit al tall
Tàrtar de bou de la Vall d’Esla amb fulla de mostassa
Bikini de sobrassada dels Casals amb mel crispi
Pop de las Rias d’Aurosa amb pebre vermell
Lluç de Celeiro a la planxa
Bacallà al pil pil amb perles de llimona cold confit
Botifarra del perol blanca i negra
Papada de porc ibèric pur de gla, amb chutney de mango cold confit
Llom de cérvol amb salsa de caça i mirtil cold confit