Luis Gutiérrez el nou tastador de Robert Parker

Luis Gutiérrez, de 48 anys, col·laborador de elmundovino i membre del seu equip de tast des de la seva fundació el 2000, és el nou responsable d’Espanya, Argentina i Xile per a ‘The Wine Advocate’ (TWA), la influent publicació de Robert Parker, segons ha anunciat el 23 d’abril la seva directora, Lisa Perrotti-Brown. Gutiérrez és el successor de Neal Martin, qui passa a cobrir diverses zones, fonamentalment la Côte-d’Or a Borgonya, després d’una reassignació general en TWA motivada per la dimissió d’Antonio Galloni.
Gutiérrez, fins ara directiu d’una multinacional de l’embalatge en la seva filial espanyola, forma part del petit

luis+gutierrez

nucli d’enamorats del vi als que EL MUNDO i elmundo.es van acollir fa 13 anys en el seu nou portal dedicat al vi i la seva cultura, elmundovino.

Al llarg dels anys, els articles de Gutiérrez, molt divulgatius i amens, van acostar als aficionats espanyols a zones mal conegudes de dins i de fora d’Espanya, del Priorat a Portugal, de Suïssa a Borgonya. Li van valer el Premi Nacional de Gastronomia a la millor tasca periodística de la Reial Acadèmia de Gastronomia en 2012.
El seu treball des de 2012 en el lloc d’internet de la britànica Jancis Robinson i la seva coautoria, amb dos dels escriptors de elmundovino, Jesús Barquín i Víctor de la Serna, de ‘The Finest Wines of Rioja and Northwest Spain’, premi André Simon 2011 (el guardó britànic més prestigiós als llibres de gastronomia i vi) ei van donar a conèixer internacionalment.
Guanyador al costat d’Ignacio Villalgordo, d’una edició del campionat de tast per parelles de Vila Viniteca, la reputació de Gutiérrez com tastador també ha traspassat les fronteres.
Font: Elmundovino

Versión Castellana

Luis Gutiérrez, de 48 años, colaborador de elmundovino y miembro de su equipo de cata desde su fundación en 2000, es el nuevo responsable de España, Argentina y Chile para ‘The Wine Advocate’, la influyente publicación de Robert Parker, según ha anunciado el 23 de abril su directora, Lisa Perrotti-Brown. Gutiérrez es el sucesor de Neal Martin, quien pasa a cubrir varias zonas, fundamentalmente la Côte-d’Or en Borgoña, tras una reasignación general en TWA motivada por la dimisión de Antonio Galloni.

luis+gutierrez
Luis Gutiérrez, con Robert Parker en Baltimore.

Gutiérrez, hasta ahora directivo de una multinacional del embalaje en su filial española, forma parte del pequeño núcleo de enamorados del vino a los que EL MUNDO y elmundo.es acogieron hace 13 años en su nuevo portal dedicado al vino y su cultura, elmundovino.

A lo largo de los años, los artículos de Gutiérrez, muy divulgativos y amenos, acercaron a los aficionados españoles a zonas mal conocidas de dentro y de fuera de España, del Priorato a Portugal, de Suiza a Borgoña. Le valieron el Premio Nacional de Gastronomía a la mejor labor periodística de la Real Academia de Gastronomía en 2012.

Su trabajo desde 2012 en el sitio de internet de la británica Jancis Robinson y su coautoría, junto a otros dos de los escritores de elmundovino, Jesús Barquín y Víctor de la Serna, de ‘The Finest Wines of Rioja and Northwest Spain’, premio André Simon 2011 (el galardón británico más prestigioso a los libros de gastronomía y vino) le dieron a conocer internacionalmente.

Ganador junto a Ignacio Villalgordo, otro colaborador de elmundovino, de una edición del campeonato de cata por parejas de Vila Viniteca, la reputación de Gutiérrez como catador también ha traspasado las fronteras.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content