Comercial Peralada al Liceu

perelada+comercial+liceu

 Un any més hem pogut assistir a la Presentació dels vins de l’empresa Peralada Comercial, dels seus propis vins propis i dels que porta en distribució. Aquest cop la presentació es va fer al gran teatre del Liceu, a Barcelona.

Distribuïts en dos espais diferents, el saló dels miralls i el foyer, van atendre a unes 1500 persones que volien tastar els seus productes. Molts vins per tastar, bons destil·lats, molta feina a fer. Va sobresortir  del que vàrem tastar, en la meva humil opinió, els vins de la Chablisienne, uns vins de la borgonya que sempre tenen coses a dir.
També la presencia del senyor  Christopher Cannan, en el estand de Domaine E.Guigal, amb vins de la Vallée du Rhône.
Del celler australià  Penfolds, el BIN 707, un Cabernet Sauvignon del 2008, madur i ampli,  i el Grange 2006, un Shiraz molt suau en boca, a priori sembla mancat de potència, però al cap d’uns instants agafa una intensitat aromàtica d’una persistència extraordinàriament llarga, que contrasta amb la seva innocència inicial en boca. Un gran vi.
Delfi+Sanahuja
Al pis de dalt trobem els vins propis de la casa, i servint el finca Garbet i el EX EX9,  el gran Delfí Sanahuja, director tècnic de Castell de Peralada. El EXEX9, és un vi fet amb les varietats Sangiovese i Nero d’Avola: un vi fresc i viu, ampli en boca, amb recorregut, i en definitiva, un vi sorprenent. La meva admiració i respecte pel gran treball de Delfí al grup Peralada.
Versión castellana
Un año más hemos podido asistir a la Presentación de los vinos de la empresa Perelada Comercial, de sus propios vinos propios y de los que lleva en distribución. Esta vez la presentación se hizo en el gran teatro del Liceu, en Barcelona.
Distribuidos en dos espacios diferentes, el salón de los espejos y el foyer, atendieron a unas 1.500 personas que querían probar sus productos. Muchos vinos para catar, buenos destilados, mucho trabajo por hacer. Sobresalió de lo que probamos, en mi humilde opinión, los vinos de la Chablisienne, unos vinos de la borgoña que siempre tienen algo que decir.
También la presencia del señor Christopher Cannan, en el stand de Domaine E.Guigal, con vinos de la Vallée du Rhône.
La bodega australiana Penfolds, el BIN 707, un Cabernet Sauvignon del 2008, maduro y amplio, y el Grange 2006, un Shiraz muy suave en boca, a priori parece falto de potencia, pero al cabo de unos instantes coge una intensidad aromática de una persistencia extraordinariamente larga, que contrasta con su inocencia inicial en boca. Un gran vino.
En el piso de arriba encontramos los vinos propios de la casa, y sirviendo el finca Garbet y el EX EX9, Delfín Sanahuja, director técnico de Castillo de Peralada. El EXEX9, es un vino hecho con las variedades Sangiovese y Nero de Avola: un vino fresco y vivo, amplio en boca, con recorrido, y en definitiva, un vino sorprendente.
Mi absoluta admiración y respeto por el gran trabajo de Delfín en el grupo Peralada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content