Mas tinell, nova imatge.

mas+tinell
Aquesta setmana he pogut tastar tres vins de Mas Tinell, que seguint la línia marcada pel seu vi Gisele, tastat fa uns mesos, han seguit  redissenyant les etiquetes, oferint una imatge més moderna i atractiva, buscant apropar-les a un consumidor més jove, que serà el consumidor del futur.
Els vins tastats han estat L’alba blanc de lluna 2012, un vi fet amb les tres varietats típiques del vi base per a fer CAVA, el Macabeu, Xarel·lo i la Parellada, però han completat aquesta base amb un 30% de la varietat Muscat, per potenciar sobretot, la seva fragància en nas. És un vi femení, podríem dir, que convida beure amb facilitat, perfecte per prendre com aperitiu, com a copa de benvinguda, esperant que arribein la resta de convidats.   
El Mas Tinell Chardonnay 2012, es un vi fet amb la varietat Chardonnay , amb més caràcter, i sobretot amb més volum en boca, més untuós més llarg, per a prendre menjant, amb plats de carn blanca, i pastes amb salses lleugeres.  
El Mas Tinell Arte 2007, és un vi negre, fet amb les varietats Cabernet Sauvignon, Merlot i Garnatxa, que ha fet una criança en bota de fusta d’un any. És un vi net, amb estructura sedosa, agradable i de certa complexitat. Un vi amb un ampli ventall de possibilitats a la taula.
En definitiva, vins ven fets, de preus correctes, i provinents d’un celler, al qual val la pena fer-hi una visita. I tot això, al Penedès.
Versión Castellana
Esta semana he podido catar tres vinos de la bodega Mas Tinell, que siguiendo la línea marcada por su vino Gisele, catado hace unos meses, han seguido rediseñando las etiquetas, ofreciendo una imagen más moderna y atractiva, buscando acercarse a un consumidor más joven, que será el consumidor del futuro.
Los vinos catados han sido el Alba blanc de lluna 2012, un vino hecho con las tres variedades típicas del vino base para hacer CAVA, Macabeo, Xarel.lo y Parellada, pero han completado esta base con un 30% de la variedad Muscat, para potenciar sobre todo, su fragancia en nariz. Es un vino femenino, podríamos decir, que invita beber con facilidad, perfecto para tomar como aperitivo, como copa de bienvenida, esperando que llegue el resto de invitados.
El Mas Tinell Chardonnay 2012, es un vino hecho con la variedad Chardonnay, con más carácter, y sobre todo con mayor volumen en boca, más untuoso más largo, para tomar comiendo, con platos de carne blanca, y pastas con salsas ligeras.
El Mas Tinell Arte 2007, es un vino tinto, hecho con las variedades Cabernet Sauvignon, Merlot y Garnacha, que ha hecho una crianza en barrica de madera de un año. Es un vino limpio, con estructura sedosa, agradable y de cierta complejidad. Un vino con un amplio abanico de posibilidades a la mesa.
En definitiva, vinos vende hechos, de precios correctos, y provenientes de una bodega, al que vale la pena hacer una visita. Y todo ello, en el Penedès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content