la venda de vins per internet

Segons un estudi francès sobre el consum de vi online, els compradors de vi per Internet consumeixen amb més freqüència i gasten fins a 14 euros més per ampolla, segons ha revelat l’estudi ‘Els compradors de vi en línia, realitzat per Vente-privee, web de vendes flaix per Internet. El cofundador de la companyia, Xavier Court, ha presentat juntament amb Emmanuel Imbert, expert en vi del web de vendes flaix, aquest estudi en el marc del Saló Vinexpo, que s’està celebrant a Bordeus.
Emmanuel Imbert va destacar que “els hàbits de compra de vi s’inverteixen a Internet“. “El preu o els guardons no són els criteris principals, el comprador en línia busca un enfocament més global del producte i busca la qualitat més que la quantitat“, ha assenyalat.
L’estudi reflecteix que els compradors de vi per Internet són més gourmets, ja que consumeixen amb més freqüència i gasten més i revela que tres de cada quatre beuen vi almenys una o dues vegades per setmana.
El vi negre és el més apreciat pels europeus, però ho és encara més pels compradors en línia (62%), que gasten de mitjana fins a 14 euros més que els compradors exclusius en botigues físiques, i fins a 9 euros més per oferir als seus convidats o per a fer un regal.
D’altra banda, els compradors en línia prefereixen els vins francesos, italians i espanyols, a causa que tenen consideren que tenen una millor imatge, tot i que demostren tenir més curiositat pels vins internacionals.
El comprador de vi per internet té un perfil més masculí en comparació amb els exclusivament ‘offline’ tot i que s’ha apreciat en les últimes anàlisis, que la dona està augmentant la seva presència en les compres. Font:elmundovino.
Versión Castellana
Los compradores de vino por Internet consumen con mayor frecuencia y gastan hasta 14 euros más por botella, según ha desvelado el estudio ‘Los compradores de vino online’, realizado por Vente-privee.com, web de ventas ‘flash’ por Internet. El cofundador de la compañía, Xavier Court, ha presentado junto a Emmanuel Imbert, experto en vino de la web de ventas ‘flash’, este estudio en el marco del Salón Vinexpo, que se está celebrando en Burdeos.
Emmanuel Imbert destacó que “los hábitos de compra de vino se invierten en Internet”. “El precio o los galardones no son los criterios principales, el comprador online busca un enfoque más global del producto y busca la calidad más que la cantidad”, señaló.
El estudio refleja que los compradores de vino por Internet son más gourmets, ya que consumen con mayor frecuencia y gastan más y revela que tres de cada cuatro beben vino al menos una o dos veces por semana. 
El vino tinto es el más apreciado por los europeos, pero lo es aún más por los compradores online (62%), que gastan de media hasta 14 euros más que los compradores exclusivos en tiendas físicas, y hasta 9 euros más para ofrecer a sus invitados o para hacer un regalo.
Por otro lado, los compradores online prefieren los vinos franceses, italianos y españoles, debido a que tienen consideran que tienen una mejor imagen, aunque demuestran tener más curiosidad por los vinos internacionales. 

El comprador de vino por internet tiene un perfil más masculino en comparación con los exclusivamente ‘offline’ aunque se ha apreciado en los últimos análisis, que la mujer está aumentando su presencia en las compras. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content