De la ginebra al Gin. Juan Muñoz Ramos

de+la+ginebra+la+gin.+juan+mu%C3%B1oz+ramos
El diumenge 29 de setembre de 2013, es va presentar a Molins de Rei el nou llibre titulat De la ginebra al Ginde Juan Muñoz Ramos.
Un llibre on es recullen les característiques de més de 1.100 ginebres, els seus botànics, les diferents tòniques existents, els bíter-tònics, la història de la ginebra, la seva tipologia, legislació...
de+la+ginebra+al+ginUna autèntica obra enciclopèdica que esdevindrà una font de consulta imprescindible.
Durant la presentació del llibre, es van poder degustar diferents elaboracions de gintònics en els 18 expositors presents en el acte.
El llibre es vendrà en format digital a uns 7.50€ i en format imprès a uns 100€.
El llibre es podrà trobar en castellà, anglès i xinés.

de+la+ginebra+la+gin.+juan+mu%C3%B1oz+ramos
Versión Castellana
El domingo 29 de septiembre de 2013, se presentó en Molins de Rei el nuevo libro titulado “De la ginebra al Ginde Juan Muñoz Ramos.
Un libro donde se recogen las características de más de 1.100 enebros, sus botánicos, las diferentes tónicas existentes, los bittertónicos, la historia de la ginebra, su tipología, legislación

Una auténtica obra enciclopédica que se convertirá en una fuente de consulta imprescindible.
Durante la presentación del libro, se pudieron degustar diferentes elaboraciones de gintonics en los 18 expositores presentes en el acto.
El libro se venderá en formato digital a unos € 7,50 y en formato impreso a unos 100 . el libro se podrá  encontrar en castellano, inglés y chino. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content