Salon Guia Peñin de las estrellas de Barcelona

salon+guia+pe%C3%B1in+de+las+estrellas+barcelona
Avui s’ha fet el saló guia Peñin de las estrellas, on 70 cellers d’arreu de la península, presentaven els seus vins puntuats a la guia Peñin amb quatre  i cinc estrelles per la seva bona relació qualitat preu.
Eren vins que no superaven els 13 euros, i la gran majoria estaven per sota dels 9 euros.
Més de 300 vins, ben fets i a preus raonables. D’entre tots els que he pogut tastar, destaco per la seva elegància i finor, els vins de Bodegas Gancedo, de la DO Bierzo, amb el seu  vi blanc Val de paxariñas capricho 2012 i el Herencia del Capricho 2009 (fermentat en Bota). Son vins blancs elaborats amb la varietat Godello i Doña Blanca.
També a considerar els seus vins negres elaborats amb la varietat Mencia.
De bodegas y viñedos Vegalfaro, destaco els vins Pasamonte 2011, de la DO Valencia, fet amb garnatxa tintorera;  i el Rebel.lia 2012, de la DO Utiel Requena i fet amb la varietat Bobal.
Un saló amb molt bona afluència de públic, ben organitzat i amb una gran varietat de vins; de vins per sota els 12 euros, que són el segment de venda que més és mou al mercat actual.
Versión Castellana
Hoy se ha hecho el salón guía Peñin de las estrellas, donde 70 bodegas de toda la península, presentaban sus vinos puntuados en la guía Peñin con cuatro y cinco estrellas por su buena relación calidad precio.
Eran vinos que no superaban los 13 euros, y la gran mayoria estaban por debajo de los 9 euros.
Más de 300 vinos, bien hechos y a precios razonables. De entre todos los que he podido catar, destaco por su elegancia y finura, los vinos de Bodegas Gancedo, de la DO Bierzo, con su vino blanco Val de Paxariñas capricho 2012 y el Herencia del Capricho 2009 (fermentado en Barrica). Son vinos blancos elaborados con la variedad Godello y Doña Blanca. También a considerar sus vinos tintos elaborados con la variedad Mencia.
De bodegas y viñedos Vegalfaro, destaco los vinos Pasamonte 2011, de la DO Valencia, hecho con garnacha tintorera, y el Rebel.lia 2012, de la DO Utiel Requena y hecho con la variedad Bobal.

Un salón con muy buena afluencia de público, bien organizado y con una gran variedad de vinos, de vinos por debajo de los 12 euros, que son el segmento de venta que más se mueve en el mercado actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content