DHM remei contra la ressaca, diuen. El remedio contra la resaca

Sembla ser que s’ha descobert una substància natural que et manté sobri, i no importaria el que hagis begut, neutralitza les ressaques i, finalment, trenca el cicle de l’addicció a l’alcohol.
L’alcoholisme és un greu problema a nivell mundial, matant a 2,5 milions de persones a l’any, segons l’Organització Mundial de la Salut.
S’han realitzat investigacions serioses de recerca de medicaments per a que la gent pugui deixar la beguda, o almenys encoratjar-los a beure menys.
hovenia4
dihydromyricetin2Extractes d’una varietat xinesa de l’arbre de panses (Hovenia dulcis) en podria ser la resposta. Els extractes s’han utilitzat durant 500 anys per al tractament de la ressaca a la Xina. Ara el dihydromyricetin (DHM), un component del extracte, s’ha vist que actua com a bloquejador d’intoxicació en una sèrie d’experiments en rates emborratxades. Funciona evitant que l’alcohol tingui els seus efectes embriagadors habituals, per molt alcohol que hi hagi en sang.

Aviat, una preparació que conté DHM es posarà a prova per primera vegada en persones.
Versión Castellana
Parece ser que se ha descubierto una sustancia natural que mantiene sobrio, y no importaría lo que se haya bebido, neutraliza las resacas y, finalmente, rompe el ciclo de la adicción al alcohol.
El alcoholismo es un grave problema a nivel mundial, matando a 2,5 millones de personas al año, según la Organización Mundial de la Salud.
Se han realizado investigaciones serias de medicamentos para que la gente pueda dejar la bebida, o al menos alentarlos a beber menos .
Extractos de una variedad china del árbol de pasas (Hoven dulcis) podría ser la respuesta. Los extractos se han utilizado durante 500 años para el tratamiento de la resaca en China. Ahora el dihydromyricetin (DHM), un componente del extracto, se ha visto que actúa como bloqueador de intoxicación en una serie de experimentos en ratas emborrachadas. Funciona evitando que el alcohol tenga sus efectos embriagadores habituales, por mucho alcohol que haya en sangre.

Pronto, una preparación que contiene DHM se pondrá a prueba por primera vez en personas .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content