Cava Mestres, a La Molina.

chill+out+mestres

Cava Mestres, a fet a l’estació de la Molina, a la cota 2050, (Costa Rasa) una carpa chill out, on es pot prendre, a l’abric d’unes estufes, o bé prenent el sol a la terrassa, una copa de cava, tot gaudint de l’entorn i el paisatge de la vall.

Un petit luxe, un break glamurós, un moment de relax, que ofereixen als esquiadors, en un descans entre baixada i baixada.
Els productes que hi podem trobar són el Mestres Blue Fin, presentat en el seu moment en una espectacular festa a l’hotel W de Barcelona, i el cava Mestres Coquet.
Concretament, aquest cap de setmana s’ha fet la presentació de la nova etiqueta del Visol 2007, amb una etiqueta que dona més visibilitat al logotip de la marca.
El Visol és un cupatge de Macabeu (35%), Xarel·lo (40%) i Parellada (25%), i els vins base de macabeu i Xarel.lo han estat cinc mesos en botes de castanyer.
Mestres fa la fermentació dels seus caves sempre en tap de suro 100% natural, i un cop degorjat manualment, sense addició de licor d’expedició, s’hi col·loca el segon tap de suro, definitiu.
carpa+mestres+la+molina

La carpa de Cava Mestres, la trobem oberta de 12 del migdia a les 17h. Hi ha la possibilitat, en caps de setmana, o entre setmana per a grups concertats, de quedar-se a la carpa fins passada la posta de sol, i sopar al restaurant de Costa Rasa.

Un cop sopats, es por fer una baixada esquiant amb torxes, o baixar amb la maquina retrac (amb capacitat per a 20 persones)  de l’estació.
Una molt bona proposta de après-ski, que farà que la jornada sigui recordada.
El celler Mestres, és un celler familiar, però de llarga tradició,  vinculat al món vinícola durant 28 generacions.
Amb una producció d’unes 150.000 ampolles, fugint dels productes joves estàndards, ofereixen sols caves de llarga criança, amb una proposta de caves singulars, de personalitat marcada, buscant l’elegància i la finor de la bombolla, acaronada pel mesurat envelliment en fusta dels seu vins base.
Entenent que el cava ha de transmetre la personalitat del territori, Mestres sols utilitzen les varietats locals tradicionals macabeu, xarel·lo i parellada per a elaborar els seus caves.

Au doncs, a esquiar, entre bombolles.

Versión Castellana
Cava Mestres, ha instalado en la estación de la Molina, en la cota 2050, (Costa Rasa) una carpa chill out, donde se puede tomar, al abrigo de unas estufas, o bien tomando el sol en la terraza, una copa de cava, disfrutando del entorno y el paisaje del valle.
Un pequeño lujo, un break glamoroso, un momento de relax, que ofrecen a los esquiadores, en un descanso entre bajada y bajada.
Los productos que podemos encontrar son el Mestres Blue Fin, presentado en su momento en una espectacular fiesta en el hotel W de Barcelona, y el cava Mestres Coquet.
Concretamente, este fin de semana se ha realizado la presentación de la nueva etiqueta del Visol 2007, con una etiqueta que da más visibilidad al logotipo de la marca.
El Visol es un coupage de Macabeo ( 35% ), Xarel.lo ( 40%) y Parellada ( 25% ), y los vinos base de macabeo y Xarel.lo han estado cinco meses en barricas de castaño .
Mestres realiza la fermentación de sus cavas siempre en tapón de corcho 100% natural, y una vez hecho el degüelle manual, sin adición de licor de expedición, se coloca el segundo tapón de corcho, definitivo .
La carpa de Cava Mestres, la encontramos abierta de 12 del mediodía a las 17h. Existe la posibilidad, en fines de semana, o entre semana para grupos concertados, de quedarse en la carpa hasta caída la puesta de sol, y de cenar en el restaurante Costa Rasa .

Una vez cenados, se puede hacer una bajada esquiando con antorchas, o bajar con la maquina retrac (con capacidad para 20 personas) de la estación.

Una muy buena propuesta de après-ski, que hará que la jornada sea recordada.
La bodega Mestres, es una bodega familiar, pero de larga tradición, vinculado al mundo vinícola durante 28 generaciones.

Con una producción de unas 150.000 botellas, huyendo de los productos jóvenes estándares, ofrecen sólo cavas de larga crianza, con una propuesta de cavas singulares, de personalidad marcada, buscando la elegancia y la finura de la burbuja, acariciada por la suave crianza en madera de sus vinos base.

Entendiendo que el cava debe transmitir la personalidad del territorio, Mestres sólo utilizan las variedades locales tradicionales macabeo, xarel·lo y parellada para elaborar sus cavas.
Ale pues, a esquiar , entre burbujas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content