Sant Boi Degusta Carxofes 2014

El diumenge 30 de març torna una de les principals festes populars de Sant Boi, amb la carxofa com a gran protagonista. Una quinzena de restaurants locals cuinaran un plat cadascun, sempre amb la carxofa com a ingredient principal, i les persones assistents els podran tastar al llarg de la jornada.
Amb l’eslògan «Sant Boi degusta carxofes», la tradicional festa santboiana tindrà lloc un cop més a la rambla de Rafael Casanova. De les dotze del matí a les cinc de la tarda, les persones assistents podran degustar els plats que prefereixin d’entre una bona col·lecció de suculentes propostes gastronòmiques.
Els tiquets estan a la venda als casals de barri, a l’OMAP i als restaurants participants. Cada tiquet  costa  10 euros de venda anticipada i 12 euros el mateix dia (fins exhauriment d’existències), i dóna dret a tastar 4 plats (més pa, postres, beguda, vi o cava) i inclou un número per participar en el sorteig de diferents premis. 
Versión Castellana
El domingo 30 de marzo vuelve una de las principales fiestas populares de Sant Boi, con la alcachofa como gran protagonista. Una quincena de restaurantes locales cocinarán un plato cada uno, siempre con la alcachofa como ingrediente principal, y los asistentes podrán degustar a lo largo de la jornada.

Con el eslogan «Sant Boi degusta carxofes», la tradicional fiesta santboiana tendrá lugar una vez más en la rambla de Rafael Casanova. De las doce de la mañana a las cinco de la tarde, los asistentes podrán degustar los platos que prefieran de entre una buena colección de suculentas propuestas gastronómicas.
Los tickets están a la venta en centros de barrio, a la OMAP y los restaurantes participantes. Cada ticket cuesta 10 euros de venta anticipada y 12 euros el mismo día (hasta agotamiento de existencias), y da derecho a probar 4 platos (más pan, postre, bebida, vino o cava) e incluye un número para participar en el sorteo de diferentes premios
.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content