Gin Show a l’Hotel W, 25 de juny.

gin show+bcn
L’Hotel W serà testimoni de la catorzena edició del Gin Show, un esdeveniment únic organitzat per Drinks Marketing Group, que arriba a Barcelona per donar a conèixer als barcelonins les últimes novetats de les marques de ginebra més importants del mercat espanyol, oferint als assistents interessants masterclasses, diversos concursos que posaran a prova les seves habilitats, sorprenents harmonies gastronòmiques, i presentar els millors còctels i combinats a base de les millors ginebres i tòniques premium del moment.
Gin Show Barcelona comptarà amb una exclusiva barra de ginebres importades i nacionals amb més de 80 referències. Durant la tarda se celebrarà el concurs “El Toc especial dels Sentits”, on els més curiosos posaran a prova el seu olfacte, vista i gust per endevinar els més de 60 botànics que hi haurà representats per Toque Especial.
L’empresa referent de materials de cocteleria BarKonsult, organitzarà juntament amb Monin el “Bartender Competition”, en què els professionals del sector podran mesurar la seva habilitat, precisió i creativitat a través de diferents proves per demostrar ser el millor cocteler del moment. A més, tots els assistents podran aprendre interessants tècniques i trucs de cocteleria al “Perfect Serve School”, supervisat per Paco Bretau del Club del Barman de Barcelona. Amb el propòsit de fomentar altres formes de consum d’aquest destil·lat, el xef Jordi Cruz, oferirà als mitjans de comunicació un sorprenent showcooking previ a l’esdeveniment en el qual ensenyarà a través dels seus plats, les diferents formes de maridatge de la ginebra, harmonitzant sis plats amb sis ginebres diferents.
Els assistents podran gaudir de la deliciosa i acurada proposta de cocteleria de Bocachica Bar Natalia García, vigent campiona de cocteleria d’Espanya en la prova “Bar-chef” de la World Class, estarà al capdavant de l’espai d’aquest local de cocteleria referent de Barcelona.
A més, el Gin Show acollirà la presentació i llançament de diverses ginebres premium, com la nova Gin London Dry, Santamanía, una ginebra produïda a Madrid a partir d’alcohol de raïm. Macaronesian Gin, ginebra de les Illes Canàries feta amb botànics de les Illes de la regió de la Macaronèsia, i amb aigua d’altíssima puresa provinent de galeries volcàniques de Canàries, també estarà present en l’esdeveniment. Els assistents podran a més gaudir del llançament al mercat de Gin Germà, una ginebra catalana premium elaborada sota un acurat procés de triple destil·lació artesanal. Per a aquells que vulguin aprendre més sobre el món de la ginebra, des de les 12,00 h fins a les 21,30 h es faran diverses masterclasses que s’encarregaran d’explicar tot el relacionat amb aquest destil·lat, des del procés de destil·lació de les ginebres, fins als secrets i tècniques actuals de cocteleria. Els Brand Ambassador de marques com “The Botanist”, “Bloom”, “Alkkemist”, “Gin Germá”, “Botanic” o la magistral ponència de cocteleria a càrrec de “Greta Gronholm”, actual campiona mundial de l’IBA, seran només alguns dels responsables d’aquestes ponències i masterclasses.

Un desplegament de sensacions i coneixement faran del Gin Show de Barcelona una jornada màgica per als professionals del sector i mitjans de comunicació

Versión Castellana
El Hotel W será testigo de la decimocuarta edición del Gin Show, un evento único organizado por Drinks Marketing Group, que llega a Barcelona para dar a conocer a los barceloneses las últimas novedades de las marcas de ginebra más importantes del mercado español, ofrecer a los asistentes interesantes masterclasses, diversos concursos que pondrán a prueba sus habilidades, sorprendentes armonías gastronómicas y presentar los mejores cócteles y combinados a base de las mejores ginebras y tónicas premium del momento.

Gin Show Barcelonacontará con una exclusiva barra de ginebras importadas y nacionales con más de 80 referencias. Durante la tarde se celebrará el concurso “El Toque Especial de los Sentidos”, donde los más curiosos pondrán a prueba su olfato, vista y gusto para adivinar los más de 60 botánicos que habrá representados por Toque Especial.
La empresa referente de materiales de coctelería BarKonsult, organizará junto con Monin el “Bartender Competition”,  en el que los profesionales del sector podrán medir su habilidad, precisión y creatividad a través de diferentes pruebas para demostrar ser el mejor coctelero del momento. Además, todos los asistentes podrán aprender interesantes técnicas y trucos de coctelería en el ” Perfect Serve School”, supervisado por Paco Bretau del Club del Barman de Barcelona. Con el propósito de fomentar otras formas de consumo de este destilado, el chef Jordi Cruz, del programa de televisión Master Chef, ofrecerá a los medios de comunicación un sorprendente showcooking previo al evento en el que enseñará a través de sus platos, las distintas formas de maridaje de la ginebra, armonizando seis platos con seis ginebras diferentes.
Los asistentes podrán disfrutar de la deliciosa y cuidada propuesta de coctelería de BocaChica Bar. Natalia García, vigente campeona de coctelería de España en la prueba “Bar-chef” de la World Class, estará al frente del espacio de este local de coctelería referente de Barcelona.
Además, el Gin Show acogerá la presentación y lanzamiento de varias ginebras premium, como la nueva Gin London Dry, Santamanía, una ginebra producida en Madrid a partir de alcohol de uva. Macaronesian Gin, ginebra de las Islas Canarias hecha con botánicos de las Islas de la región de la Macaronesia, y con agua de altísima pureza proveniente de galerías volcánicas de Canarias, también estará presente en el evento. Los asistentes podrán además disfrutar del lanzamiento al mercado de Gin Germà, una ginebra catalana premium elaborada bajo un cuidado proceso de triple destilación artesanal. Para aquellos que quieran aprender más sobre el mundo de la ginebra, desde las 12,00h hasta las 21,30h se realizarán varias masterclasses que se encargarán de explicarnos todo lo relacionado con este destilado, desde el proceso de destilación de las ginebras, hasta los secretos y técnicas actuales de coctelería. Los Brand Ambassador de marcas como “The Botanist”, “Bloom”, “Alkkemist”, “Gin Germá”, “Botanic” o la magistral ponencia de coctelería a cargo de “Greta Gronholm”, actual campeona mundial del IBA, serán solo algunos de los responsables de estas ponencias y masterclasses.

Un despliegue de sensaciones y conocimiento harán del Gin Show de Barcelona una jornada mágica para los profesionales del sector y medios de comunicación.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content