Gin Show a l’Hotel W, 25 de juny.

gin show+bcn
L’Hotel W serà testimoni de la catorzena edició del Gin Show, un esdeveniment únic organitzat per Drinks Marketing Group, que arriba a Barcelona per donar a conèixer als barcelonins les últimes novetats de les marques de ginebra més importants del mercat espanyol, oferint als assistents interessants masterclasses, diversos concursos que posaran a prova les seves habilitats, sorprenents harmonies gastronòmiques, i presentar els millors còctels i combinats a base de les millors ginebres i tòniques premium del moment.
Gin Show Barcelona comptarà amb una exclusiva barra de ginebres importades i nacionals amb més de 80 referències. Durant la tarda se celebrarà el concurs “El Toc especial dels Sentits”, on els més curiosos posaran a prova el seu olfacte, vista i gust per endevinar els més de 60 botànics que hi haurà representats per Toque Especial.
L’empresa referent de materials de cocteleria BarKonsult, organitzarà juntament amb Monin el “Bartender Competition”, en què els professionals del sector podran mesurar la seva habilitat, precisió i creativitat a través de diferents proves per demostrar ser el millor cocteler del moment. A més, tots els assistents podran aprendre interessants tècniques i trucs de cocteleria al “Perfect Serve School”, supervisat per Paco Bretau del Club del Barman de Barcelona. Amb el propòsit de fomentar altres formes de consum d’aquest destil·lat, el xef Jordi Cruz, oferirà als mitjans de comunicació un sorprenent showcooking previ a l’esdeveniment en el qual ensenyarà a través dels seus plats, les diferents formes de maridatge de la ginebra, harmonitzant sis plats amb sis ginebres diferents.
Els assistents podran gaudir de la deliciosa i acurada proposta de cocteleria de Bocachica Bar Natalia García, vigent campiona de cocteleria d’Espanya en la prova “Bar-chef” de la World Class, estarà al capdavant de l’espai d’aquest local de cocteleria referent de Barcelona.
A més, el Gin Show acollirà la presentació i llançament de diverses ginebres premium, com la nova Gin London Dry, Santamanía, una ginebra produïda a Madrid a partir d’alcohol de raïm. Macaronesian Gin, ginebra de les Illes Canàries feta amb botànics de les Illes de la regió de la Macaronèsia, i amb aigua d’altíssima puresa provinent de galeries volcàniques de Canàries, també estarà present en l’esdeveniment. Els assistents podran a més gaudir del llançament al mercat de Gin Germà, una ginebra catalana premium elaborada sota un acurat procés de triple destil·lació artesanal. Per a aquells que vulguin aprendre més sobre el món de la ginebra, des de les 12.00 h fins a les 21,30 h es faran diverses masterclasses que s’encarregaran d’explicar tot el relacionat amb aquest destil·lat, des del procés de destil·lació de les ginebres, fins als secrets i tècniques actuals de cocteleria. Els Brand Ambassador de marques com “The Botanist”, “Bloom”, “Alkkemist”, “Gin Germá”, “Botanic” o la magistral ponència de cocteleria a càrrec de “Greta Gronholm”, actual campiona mundial de l’IBA, seran només alguns dels responsables d’aquestes ponències i masterclasses.

Un desplegament de sensacions i coneixement faran del Gin Show de Barcelona una jornada màgica per als professionals del sector i mitjans de comunicació.

Si voleu fer un taller de gintònics, aquí us ho podem arreglar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content