Fundovino, crowdfunding de vino.

fundovino
El Crowdfunding o finançament col·lectiu, fenomen que està cobrant cada vegada més auge, té com a objectiu donar suport a les iniciatives personals compartint el finançament entre persones que vulguin donar-li suport.
Seguint aquest moviment, a França recentment ha nascut Fundovino, el primer crowdfunding dedicat al món del vi.
El funcionament és bastant simple. Com la majoria dels llocs de crowdfunding, els responsables dels projectes s’inscriuen descrivint en detall els seus objectius, explicant per què necessiten els diners i definint les contrapartides ofertes al donant. El lloc va ser llançat fa poc més de tres setmanes i ja es troben online una desena de projectes.
Font: infowine
Versión Castellana
El Crowdfunding o financiación colectiva, fenómeno que está cobrando cada vez más auge, tiene como objetivo apoyar las iniciativas personales compartiendo la financiación  entre personas que deseen apoyarlo.
Siguiendo este movimiento, en Francia recientemente ha nacido Fundovino, el primer crowdfunding dedicado al mundo del vino.
El funcionamiento es bastante simple. Como la mayoría de los sitios de crowdfunding, los responsables de los proyectos se inscriben describiendo en detalle sus objetivos, explicando por qué necesitan el dinero y definiendo las contrapartidas ofrecidas al donante. El sitio fue lanzado hace poco más de tres semanas y ya se encuentran on-line una decena de proyectos.
Font: infowine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content