Tast a l’interior d’un cub amb una espelma, a ca n’Estella

ca%2Bn'estella
A la llum d’una espelma i a l’interior d’un dels cups originals de la masia dels Rabetllat i Vidal a Finca Ca N’Estella: una experiència insòlita en enoturisme que completa una visita plena de petits detalls a aquest celler familiar de la DO Penedès.
A Sant Esteve Sesrovires (Barcelona). A tocar de 35 ha de vinya, la masia construïda per Joan Estella el 1847 va ser concebuda com a centre de la finca vitivinícola des del seu origen. Quan Delfí Rabetllat va adquirir aquesta finca el 1963 encara s’hi conservaven alguns dels cups originals per a l’elaboració del vi. Amb bon criteri, va decidir conservar-los, tot i que, amb el temps, els Rabetllat i Vidal -la família propietària- va instal·lar equips nous per tal de garantir la qualitat de les elaboracions.
Ara la família ha ideat una nova proposta, que consisteix a fer un tast a
a la llum d’una espelma. Amb el sentit de la vista a mínims, la percepció olfactiva i gustativa s’aguditza i el visitant viu una experiència singular.
 Finca Ca N’Estella:
versión castellana
A la luz de una vela y en el interior de uno de los lagares originales de la masía de los Rabetllat i Vidal en Finca Ca N’Estella: una experiencia insólita en enoturismo que completa una visita llena de pequeños detalles a esta bodega familiar de la DO Penedès.
En Sant Esteve Sesrovires (Barcelona). Al pie de sus 35 ha de viñedo, la masía construida por Joan Estella en 1847 fue concebida como centro de su finca vitivinícola ya desde su origen. Cuando Delfí Rabetllat adquirió esta finca en 1963 aún se conservaban algunos de los lagares originales para la elaboración de vino. Con buen criterio, decidió conservarlos, aunque con el tiempo los Rabetllat i Vidal -la familia propietaria-, instalaron nuevos equipos para garantizar la calidad de las elaboraciones.
Ahora la familia ha ideado una nueva propuesta, que consiste en una cata a ciegas en el interior de uno de los lagares de piedra originales de la finca. Atendidos por Anna Vidal -siempre que sus responsabilidades se lo permiten-, el visitante realiza una cata a la luz de una vela. Con el sentido de la vista a mínimos, la percepción olfativa y gustativa se agudiza y el visitante vive una experiencia singular.
+ Finca Ca N’Estella:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content