Nova App de l’Enoguia

enoguia
Nova App de l’Enoguia, amb més de 100 cellers per visitar a la província de Tarragona

Després del llançament a principis d’any de l’Enoguia Cellers de Tarragona en versió paper, arriba ara la versió app per a mòbils. L’aplicació inclou les set denominacions d’origen de la província de Tarragona: DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès (Tarragona), DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Terra Alta i DO Catalunya.
La nova app es troba ja disponible per a Android i també per iOS, es pot descarregar de forma gratuïta des dels seus respectius markets
L’aplicatiu de la Enoguia és una eina indispensable per a tots els amants de l’enoturisme que desitgen conèixer la riquesa vinícola, gastronòmica i cultural d’una de les zones d’Espanya amb més tradició i qualitat vitivinícola.
Entre les principals característiques de l’aplicació cal destacar el sistema de geolocalització que permet cercar els cellers més propers a la ubicació de l’usuari utilitzant tecnologia GPS.
La versió app compta amb totes les dades necessàries per concertar una visita directament amb el celler: horaris, preus, idiomes, vins a tastar… i altres utilitats com poder compartir directament a Facebook i Twitter la visita que en aquest moment estàs realitzant.
La nova app de l’Enoguias’uneix a la versió ja existent en paper i a la versió web: www.enoguia.cat
Aquesta versió en paper es continua distribuint gratuïtament a les oficines de turisme de la província de Tarragona.
Durant l’any que ve Nimia Comunicació té previst redissenyar totalment la versió web per adaptar-la a les noves tendències i seguir millorant el nivell de visites i de reserves, que durant el passat any han crescut de manera molt important utilitzant el portal web.


> > Descarregar per iPhone

> > Descarregar per Android

Més informació:
www.enoguia.cat
oscar@nimia.net
619 482 121

Versión Castellana

Nueva APP de la ‘Enoguia’ con más de 100 bodegas para visitar en la provincia de Tarragona


Después del lanzamiento a principios de año de la Enoguia Bodegas de Tarragona en formato papel, llega ahora la versión app para móviles. La aplicación abarca las siete denominaciones de origen de la provincia de Tarragona: DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès (Tarragona), DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Terra Alta y DO Catalunya.
La nueva app se encuentra ya disponible para Android y iOS se puede descargar de forma gratuita desde sus respectivos markets. El aplicativo de la Enoguía es una herramienta indispensable para todos los amantes del enoturismo que desean conocer la riqueza vinícola, gastronómica y cultural de una de las zonas de España con más tradición y calidad vitivinícola.
Entre las principales características de la aplicación cabe destacar el sistema de geolocalización que permite buscar las bodegas más cercanas a la ubicación del usuario usando tecnología GPS: 
Además de la característica anterior, la versión app cuenta con todos los datos necesarios para concertar una visita directamente con la bodega: horarios, precios, idiomas, vinos a catar… y otras utilidades como poder compartir directamente en Facebook y Twitter la visita que en ese momento estás realizando.
La nueva app de la Enoguíase une a la versión ya existente en papel y a la versión web: www.enoguia.cat.  Dicha versión en papel se continua distribuyendo gratuitamente en las oficinas de turismo de la provincia de Tarragona.
Durante el próximo año Nimia Comunicació tiene previsto rediseñar totalmente la versión web para adaptarla a las nuevas tendencias y seguir mejorando el nivel de visitas y de reservas, que durante el pasado año han crecido de forma muy importante utilizando el portal web.


> > Descargar para iPhone

> > Descargar para Android

Más información:
www.enoguia.cat
oscar@nimia.net
619 482 121

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content