Millor cuiner de l’any 2014

Premi Cuiner de l Any Forum Ga 54362963331 54028874188 960 639
ja podeu votar online, a la quarta edició del concurs Cuiner de l’Any, posada en marxa per Fòrum Gastronòmic, un premi que pretén reconèixer la tasca de cuiners que representen la nova cuina catalana, que destaquen per la utilització de productes de proximitat, el respecte a la terra i la relació amb el productor.
El premi Cuiner de l’Any vol donar a conèixer als professionals de la cuina que fan difusió d’aquests valors i en aquesta ocasió els cinc candidats que opten al guardó són: Jordi Guillem(Lo Mam), restaurant situat a Segur de Calafell, Albert Ortiz (Axol) restuarant situata a Cabrils, Anna Maria Tengo (Can Major) restaurant situat a Montmelò, Guillem Oliva(Monvinic) restaurant situat a Barcelona ciutat,  i Miquel Aldana (Tres Macarrons) restaurant situat al Masnou.
Un jurat, format professionals de diferents àmbits gastronòmics, ha estat en encarregat de fer la selecció dels candidats.
La votació es realitza a través d’una enquesta en línia de La Vanguardia i en ella es troba també un vídeo de presentació de cada candidat en el qual mostren l’elaboració d’una de les seves receptes.
El proper 13 d’octubre finalitzarà el període de votació després del qual sortirà el ‘Cuiner de l’Any 2014’. El premi es donarà a conèixer el dilluns 20 d’octubre en una sessió a l’Auditori de Fòrum Gastronòmic de Barcelona en què els finalistes elaboraran els seus plats en directe.
Versión Castellana
Fòrum Gastronòmic pone en marcha la cuarta edición del concurso Cuiner de l’Any , un premio que pretende reconocer la labor de cocineros que representan la nueva cocina catalana, destacan por la utilización de productos de proximidad, el respeto a la tierra y la relación con el productor.
El premio Cuiner de l’Any quiere dar a conocer a los profesionales de la cocina que hacen difusión de estos valores y en esta ocasión los cinco candidatos que optan al galardón son: Jordi Guillem (Lo Mam), Albert Ortiz (Axol), Anna Maria Tengo (Can Major), Guillem Oliva (Monvinic) y Miquel Aldana (Tres Macarrons).
Un jurado, formado profesionales de distintos ámbitos gastronómicos, ha sido en encargado de hacer la selección de los candidatos.
La votación serealiza a través de una encuesta online de La Vanguardia y en ella se encuentra también un vídeo de presentación de cada candidato en el cual muestran la elaboración de una de sus recetas.
El próximo 13 de octubre finalizará el período de votación tras el cual saldrá el ‘Cuiner de l’Any 2014’. El premio se dará a conocer el lunes 20 de octubre en una sesión en el Auditorio de Fòrum Gastronòmic de Barcelona en la que los finalistas elaborarán sus platos en directo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content