Saló Cava Premium, 17 de Novembre 2014

salo%2Bcava%2Bpremium
Més de 60 empreses aposten per aquesta iniciativa del Consell Regulador del Cava per a potenciar la promoció dels Caves Reserva i Gran Reserva.
El Consell Regulador del Cava organitza el Saló Cava Premium el proper 17 de novembre a Barcelona. Aquest esdeveniment, dirigit, especialment a botigues especialitzades, restaurants, sommeliers i mitjans de comunicació especialitzats en el sector del vi i la gastronomia, té com a objectiu donar a conèixer i ampliar coneixements sobre els Caves Reserva i Gran Reserva. En aquest sentit, la gastronomia serà el mitjà idoni que permetrà mostrar la gran versatilitat d’aquests Caves Premium.
Cuiners, sommeliers, periodistes i, fins i tot, el Master of Wine, Pedro Ballesteros, participaran en una taula rodona que versarà al voltant de les “Harmonies del Cava”. Serà a partir de les 12: 00h a l’Hotel Barceló Sants.

Els ponents de la mateixa, assistits per un moderador  seran:
César Roman,sommelier internacional. Actualment sommelier del restaurant “Come chez soi” (Bèlgica, 3*Michelin). Nomenat “Sommelier de l’any” per la guia Gault&Millau.
Oriol Balaguer, pastisser, mestre xocolater i cuiner dolç de prestigi internacional. Ha guanyat nombrosos premis com “Millor Artesà Pastisser”, “Millor Pastisser Reposter” o “Premi Professional de l’any”.
Albert Ortiz, “Millor Cuiner de l’any”, segons el Fòrum Gastronòmic 2014. Ha treballat al “Racó de Can Freixa”, “El Bulli”, “Arzak” i “El Celler de Can Roca”. Actualment és propietari del Restaurant “Axol” (Cabrils).
– Alex Illa, President de “La Contraetiqueta“, Associació sense ànim de lucre de botigues especialitzades en la venda de vins a Catalunya.

– Francisco González, Cap dels Serveis Tècnics del Consell Regulador del Cava.Un esdeveniment on, les més de 60 empreses elaboradores de Caves Premium participants, mostraran els seus millors productes, fruit d’anys de meticuloses criances.

Una jornada molt professional que, sense dubte, posarà de manifest la gran versatilitat dels Caves Reserva i Gran Reserva i l’excel·lent harmonia amb l’alta gastronomia.
Font:CRCava
Versión castellana
Más de 60 empresas apuestan por esta iniciativa del Consejo Regulador del Cava para potenciar la promoción de los Cavas Reserva y Gran Reserva.
El Consejo Regulador del Cava organiza el Salón Cava Premium el próximo 17 de noviembre en Barcelona. Este evento, dirigido, especialmente a tiendas especializadas, restaurantes, sumilleres y medios de comunicación especializados en el sector del vino y la gastronomía, tiene como objetivo dar a conocer y ampliar conocimientos sobre los Cavas Reserva y Gran Reserva. En este sentido, la gastronomía será el medio idóneo que permitirá mostrar la gran versatilidad de estos Cavas Premium.
Cocineros, sumilleres, periodistas y,  el Master of Wine, Pedro Ballesteros, participarán en una mesa redonda que versará sobre las “Armonías del Cava”.
Será a partir de las 12: 00h en el Hotel Barceló Sants. Un evento donde, las más de 60 empresas elaboradoras de Cavas Premium participantes, mostrarán sus mejores productos, fruto de años de meticulosas crianzas.
Una jornada muy profesional que, sin duda, pondrá de manifiesto la gran versatilidad de los Cavas Reserva y Gran Reserva y la excelente armonía con la alta gastronomía.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content