Praktik Vinoteca, Barcelona

Praktik%2BVinoteca k
A la gent que ens agrada el vi, i als que intenten difondre una mica més de coneixement sobre el món del vi, tenim a Barcelona, una nova eina per fomentar-ne el seu consum.
El grup Hoteler Praktik, ha obert a Barcelona el Praktik Vinoteca.
El Praktik Vinoteca és hotel boutique dedicat al món del vi. El vi, és un producte símbol  de la mediterrània, i un dels elements més importants de la nostra cultura; i per tant un element per a compartir i per a mostrar a tot el turisme que ens visita.
En els darrers anys hi ha hagut un augment del turista que cerca qualitat, la excel·lència en el servei, en conèixer i consumir productes de qualitat, de proximitat, i amb identitat de la zona.
A Catalunya tenim un ampli ventall de possibilitats gastronòmiques i una molt bona oferta pel que fa a vins de qualitat. Allà on s’hi ha invertit diners i ganes de fer les coses bé, s’hi han obtingut bons resultats, i en trobem molt bons exemples al llarg  de cada una de les nostres Denominacions d’Origen Catalanes.
I al Praktik Vinoteca es vol mostrar aquesta identitat vinícola al visitant forani, oferint-li una representació dels vins del territori, amb tastos dirigits per un sumiller, que els dóna la benvinguda a l’hotel amb una copa de vi.
Praktik%2BVinoteca1 k

Disposen d’una oferta de vins a copes d’unes 30 referències, i oferint la possibilitat que els seus clients puguin comprar aquests vins, rebent-los a casa, si ho desitgen. En una sala habilitada, es fan tastos dirigits de vi.  
Aquests serveis, de moment, són únicament a l’abast dels seus clients, però s’estan plantejant l’opció d’obrir les seves instal·lacions al públic en general, sobretot pel que fa a tastos per a grups, on es pot fer la reserva trucant a l’hotel.
L’interiorisme de Praktik Vinoteca és obra de Lázaro Rosa-Violán, autor de molts dels locals oberts darrerament a la ciutat.
L’hotel Praktik Vinoteca disposa de 64 habitacions, oferint dues opcions: la doble King (34 en total), amb un llit de matrimoni extra-gran, i la doble Twin (30 en total), amb dos llits individuals.
Hotel Praktik Vinoteca
Balmes 51. 08007 | Barcelona
Tel. (+34) 93 454 50 28
Data d’obertura: 15 octubre 2014 www.hotelpraktikvinoteca.com
Altres hotels del grup:
Hotel Praktik Bakery (Barcelona)
Hotel que integra un forn dins de l’hotel.
És un hotel diferent, que introdueix una cosa tan “casolana” com el pa, perquè els nostres clients es sentin com a casa i gaudeixin de la més saborosa rebosteria de l’obrador Baluard d’Anna Bellsolà.
Hotel Praktik Rambla (Barcelona)
Ocupa un palauet espectacular del segle XIX a la cèntrica i arbrada Rambla Catalunya. L’arquitectura que tant distingeix la ciutat de Barcelona caracteritza aquest hotel, que conserva elements originals com ara les columnes barroques i els colorits terres de mosaic.
Hotel Praktik Garden (Barcelona)
La verda vegetació de les frondoses plantes que donen la benvinguda a l’hotel confereixen al Garden una sensació d’autèntic oasi en el qual desconnectar el bullici de la ciutat.
Hotel Praktik Metropol (Madrid)
En l’anomenat Broadway madrileny, l’hotel d’estil novaiorquès s’alça a la Gran Via en un imponent edifici de marbre i pedra clara enfront del que al seu dia va ser el primer gratacels d’Europa.
Versión castellana
Praktik%2BVinoteca k
A la gente que nos gusta el vino, y los que intentamos difundir un poco más de conocimiento sobre el mundo del vino, tenemos en Barcelona, una nueva herramienta para fomentar su consumo.
El grupo Hotelero Praktik, en abierto en Barcelona el Praktik Vinoteca.
El Praktik Vinoteca es hotel boutique dedicado al mundo del vino. El vino es un producto símbolo de la mediterránea, y uno de los elementos más importantes de nuestra cultura; y por tanto un elemento para compartir y para mostrar a todo el turismo que nos visita.
En los últimos años ha habido un aumento del turista que busca calidad, la excelencia  en el servicio, y demanda conocer y consumir productos de calidad, de proximidad, y con identidad de la zona.
En Cataluña tenemos un amplio abanico de posibilidades gastronómicas y una muy buena oferta en cuanto a vinos de calidad. Allí donde se ha invertido dinero y ganas de hacer las cosas bien, se han obtenido buenos resultados, y encontramos muy buenos ejemplos a lo largo de cada una de nuestras Denominaciones de Origen Catalanas.
Y el Praktik Vinoteca se quiere mostrar esta identidad vinícola al visitante foráneo, ofreciéndole una representación de los vinos del territorio, con catas dirigidas por un sumiller, que les da la bienvenida en el hotel con una copa de vino.
Disponen de una oferta de vinos en copas de unas 30 referencias, y ofreciendo la posibilidad de que sus clientes puedan comprar estos vinos, recibiendolos en casa, si lo desean. En una sala habilitada, se hacen catas dirigidas para grupos.
Praktik%2BVinoteca1 k

Estos servicios, de momento, son únicamente para sus huéspedes, pero se están planteando la opción de abrir sus instalaciones  al público en general, especialmente las catas para grupos, donde se puede hacer la reserva llamando al hotel.
El interiorismo de Praktik Vinoteca es obra de Lázaro Rosa-Violán, autor de muchos de los locales abiertos últimamente en la ciudad.
El hotel Praktik Vinoteca dispone de 64 habitaciones, ofreciendo dos opciones: la doble King (34 en total), con una cama de matrimonio extra-grande, y la doble Twin (30 en total), con dos camas individuales.
Hotel Praktik Vinoteca
Balmes 51. 08007 | Barcelona
Tel. (+34) 93 454 50 28 www.hotelpraktikvinoteca.com
Otros hoteles del grupo:
Hotel Praktik Bakery (Barcelona)
Resulta de lo más singular, ya que integra una panadería dentro del hotel. Es un hotel diferente, fuera de lo normal, que introduce algo tan “casero” como el pan para que nuestros clientes se sientan como en casa y disfruten de la más sabrosa repostería del obrador Baluard de Anna Bellsolà.
Hotel Praktik Rambla (Barcelona)
Ocupa un palacete espectacular del siglo XIX en la céntrica y arbolada Rambla Catalunya. La arquitectura que tanto distingue la ciudad de Barcelona caracteriza este hotel, que conserva elementos originales tales como las columnas barrocas y los coloridos suelos de mosaico.
Hotel Praktik Garden (Barcelona)
La verde vegetación de las frondosas plantas que dan la bienvenida al hotel confieren al Garden una sensación de auténtico oasis en el que desconectar el bullicio de la ciudad.
Hotel Praktik Metropol (Madrid)

En el llamado Broadway madrileño, el hotel de estilo neoyorkino se alza en plena Gran Vía en un imponente edifcio de mármol y piedra clara frente al que en su día fue el primer rascacielos de Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content