Les Angles, neu i cuina.

les%2Bangles
De la mà del Centre Comercial Ànec Blau, Llenguadoc Rosselló i de l’agència Tryptic, hem visitat l’estació d’esquí de Les Angles.
L’estació es troba a unes dues hores de Barcelona, ​​al Pirineu francès, a uns 30 km de Puigcerdà, i ofereix un estalvi de temps important en el desplaçament, si ho comparem per exemple, en el que trigaríem a arribar a una pista de Andorra. A més d’un forfet, amb un preu molt atractiu.
L’estació compta amb un domini esquiable de 55 km, amb el seu punt més alt, situat a 2.400 metres d’altitud i amb 45 pistes de tots els nivells.
Vaig visitar l’estació un dissabte i puc dir que l’afluència de gent, no provoca grans cues, ja que els usuaris queden repartits per tota l’estació en els diferents arrossegaments, telecadires i telecabina. Entre setmana ha de ser una pista molt, molt tranquil·la. I molt agradable.
Vam visitar també el restaurant Le Chalet, situat a 150 m d’on ens deixa el telecabina.
les%2Bangles%2Ble%2Bchalet
“Le Chalet”, un restaurant d’altitud, ofereix als clients una cuina en règim d’autoservei, amb una proposta de plats tradicionals i diversos plats cuinats al moment. Una petita selecció de vins, begudes diverses, pastes i bones carns a la graella. I pels que tenen poc temps, hi ha servei d’entrepans.
Sorprèn la qualitat, la bona presentació i tot això a uns preus moderats.
He de dir que és un dels millors restaurants de pista d’esquí on ha menjat, ja que normalment l’oferta en aquest tipus d’establiments, deixa molt a desitjar. Aquest restaurant també està obert a l’estiu.
Tot el poble de l’estació de les Angles, aquest any estan molt satisfets amb la gran temporada de neu que estan tenint, amb bona neu i amb bon gruix.
En resum, una gran estació per gaudir de la neu, i també de la cuina.
I de la nit. Però aquest, és un altre tema.
Versión Castellana
De la mano de del Centre Comercial ànec blau, Languedoc Rousillon y de la agencia Tryptic, visitamos la estación de esquí de Les Angles.
La estación se encuentra a unas dos horas de Barcelona, en el pirineo francés, a unos 30 km de Puigcerdà, y ofrece un ahorro de tiempo importante en el desplazamiento, si lo comparamos por ejemplo, en lo que tardaríamos en llegar a una pista de Andorra. Además de un forfait, con un precio muy atractivo.   
La estación cuenta con un dominio esquiable de  55 km, con su punto más alto, situado a 2.400 metros de altitud y con 45 pistas de todos los niveles.
Visité la estación un sábado y puedo decir que la afluencia de gente, no provoca grandes colas, pues los usuarios quedan repartidos por toda la estación en los distintos arrastres, telesillas y telecabina. Entre semana debe ser una pista muy, muy tranquila.
Visitamos también el restaurante le Chalet, situado a 150 m de donde nos deja el telecabina.
“Le Chalet”, un restaurante de altitud, ofrece a los clientes una cocina, en régimen de autoservicio, con una propuesta de platos tradicionales y varios platos cocinados al momento. Una pequeña selección de vinos, bebidas varias, pastas y buenas carnes a la parrilla. Y para los que tienen poco tiempo, hay servicio de bocadillos.
Sorprende la calidad, la buena presentación y todo esto a unos precios moderados.
Tengo que decir que es uno de los mejores restaurantes de pista de esquí donde ha comido, ya que normalmente la oferta en este tipo de establecimientos, deja mucho que desear. Este restaurante también esta abierto en verano.
Todo el pueblo de la estación de les Angles, este año están muy satisfechos con la gran temporada de nieve que están teniendo, con buena nieve y con buen espesor.
En resumen, una gran estación para disfrutar de la nieve, y también de la cocina.

Y de la noche. Pero ese es otro tema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content